CARS Bilforsikring

Køreglæde med sikkerhed - til lav månedlig ydelse!

Det får du med CARS Bilforsikring

 • Ansvar og kaskodækning
 • Fastpræmie, hvis du er fyldt 26 år
 • Frit kilometerforbrug uden meromkostning
 • Autoriseret Via Biler-værksted
 • Fri lånebil inkl. fri kilometer
 • Nye og originale reservedele
 • Vasket og støvsuget bil efter skadereparation
 • Månedlig eller årlig betaling – uden meromkostning

Indholdet i en CARS Bilforsikring

Ansvar

CARS Bilforsikring dækker det juridiske erstatningsansvar for skader på personer og ting forvoldt ved bilens brug som køretøj (gælder også ved tilkoblet camping- eller påhængsvogn).

 

Kasko

CARS Bilforsikring dækker kørselsskade, påkørsel, hærværk, tyveri, røveri, brand, lynnedslag, eksplosion, nedstyrtende genstande, selve køretøjet og almindeligt udstyr. Derudover dækker forsikringen særligt udstyr som fx bilradio og CD-afspiller, ekstralygter, højttalere, navigationsanlæg, letmetalfælge, tuningsudstyr, skørter og spoiler.

 

Fastpræmie - hvis du er fyldt 26 år

Med fastpræmie stiger din forsikring ikke i pris, hvis du får en skade på bilen.

Frit kilometerforbrug uden meromkostning

Med CARS Bilforsikring forbliver din forsikringspris uændret – uanset hvor mange kilometer du kører i din bil om året.

 

Lånebil inkl. fri kilometer

De autoriserede Via Biler-værksteder stiller en gratis lånebil til din rådighed, når din bil bliver repareret. Lånebilen kan være til rådighed dagen før en planlagt reparation og frem til, at reparationen af din bil er færdig. Lånebilen er maks. til din rådighed i 21 dage, og der er en selvrisiko på 5.000 kr.

 

Månedlig eller årlig betaling - uden meromkostning

Vælg frit, om du vil betale din CARS Bilforsikring løbende hver måned eller samlet én gang om året.

Autoriseret Via Biler-værksted

Hos CARS samarbejder vi med Via Biler. Det betyder, at du altid har mulighed for at få bilen repareret på et af Via Bilers autoriserede værksteder. Det er vigtigt at få din bil opbygget efter dit bilmærkes forskrifter efter et uheld. Derfor bruger vi så vidt muligt nye og originale reservedele. Det har stor betydning for både sikkerheden og den generelle salgsværdi af din bil.

På de autoriserede Via Biler-værksteder opbygger specialuddannede teknikere din bil efter fabrikkens forskrifter. Teknikerne kender din bil til mindste detalje og ved præcis, hvor der må – og ikke må – skæres i karosseriet. Teknikernes viden og erfaring sikrer, at din bil er i ligeså sikker og forsvarlig stand, som den var inden din skade.

Vi vasker og støvsuger naturligvis din bil, inden vi afleverer den tilbage til dig.

Tilkøbsdækninger til CARS Bilforsikring

Førerpladsdækning

Vælger du Førerpladsdækning, får føreren af bilen erstatning ved invaliditet og død, som rammer føreren af bilen i forbindelse med kørselsskader, hvor der ikke er en ansvarlig skadevolder. Forsikringen dækker efter erstatningsansvarsloven, der betyder, at du kan få dækket varig mén, tab af erhvervsevne samt svie og smerte.

Selvrisikodækning

Vælger du Selvrisikodækning, betaler du ikke selvrisiko ved skader på bilens ruder, spejlglas, spejlhus og lygteglas. Alle typer soltag er dog ikke dækket. Derudover er du dækket ved skader som følge af tyveri, røveri, hærværk, brand, eksplosion og lynnedslag, ligesom du også er dækket ved skader, som er sket ved nedstyrtende genstande, skader, hvor den ansvarlige skadevolder ikke er i stand til at betale skadebeløbet, samt skader som følge af at bilen er blevet påkørt af motorkøretøj af ukendt skadevolder, mens bilen er parkeret.

Afleveringskasko

Vælger du Afleveringskasko, får du dækket skader op til 5.000 kr. og for i alt 25.000 kr. Afleveringskaskoen har kun én enkelt selvrisiko på 5.000 kr., som betyder, at du kan få dækket flere småskader samlet – uden at du skal betale selvrisiko flere gange.

Vejhjælp – kom hurtigt videre med bl.a.:

 • Autohjælp på stedet
 • Bugsering af bilen til valgfrit værksted eller bopæl
 • Transport af dig samt evt. passagerer
 • Hjemkørsel af dig, evt. passagerer og din bil
 • Trækkrogsdækning for lav ekstra ydelse

Kontakt os for tilbud på forsikring

Cookies er for hjemmesider, hvad brændstof er for køreglæde! Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK