Sådan gør du din brugte bil klar til salg

Skal du i gang med at sælge din bil? Uanset om du har en brugt Audi, Volkswagen eller Fiat, du ønsker at sælge, er det en god idé at give din bil lidt opmærksomhed, inden du sætter den til salg. En top-tunet og salgsklar bil øger chancen for, at netop din bil bliver solgt.

Gør din brugte bil smuk udvendig og indvendig

Er din gamle bil lidt mat i betrækket? Din brugte bil skal funkle og stå knivskarpt, inden du smider den til salg på nettet eller tager den forbi din lokale brugtvognsforhandler. Første skridt er en professionel rengøring, som du sagtens selv kan gøre derhjemme. Vi guider dig igennem her:

Udvendig rengøring af din bil

Et rent og smukt ydre er altafgørende, når du senere skal tage billeder af din bil til en salgsannonce. Gode billeder er med til at fange køberens opmærksomhed, så det betaler sig at ligge lidt ekstra kræfter i rengøringen. Sådan kommer du i gang:

  • Rens dine fælge med fælgrens, så de skinner som nye

  • Vask bilen – og husk, at du her med fordel kan åbne alle døre og bagagerummet for en ekstra grundig rengøring

  • Tør vinduesviskerne af, da de ofte samler meget skidt – er viskerne over et år gamle, kan du overveje at sætte nogle nye på, så den nye køber får det bedst mulige udsyn

  • Slut af med en polering af bilen og evt. dæk-makeup til dine dæk og alle plastikdele 

En tiptop indvendig rengøring af bilen

En ren og ryddelig bil har flere købere end en beskidt bil. Så efter den udvendige rengøring, er turen kommet til bilens kabine:

  • Ryd op i bilen, så der ikke ligger gammelt slikpapir og andre godterier   

  • Støvsug bilen grundigt – det gælder både sæder, måtter og bagagerum

  • Tør alle overflader af med en våd klud

  • Brug vinylmakeup på alle plastikdele – det giver en spejlblank overflade og duften af ny bil

  • Rengør også ruderne indvendigt – særligt forruden har tendens til en ”fedtet” hinde, som mindsker det gode udsyn

Det var det - det hårde slid er overstået!

Nu er du klar til at tage billeder af din bil, som viser den fra sine bedste sider, men samtidig giver et ærligt og retvisende billede. I mellemtiden kan du lade dig inspirere af det store udvalg af brugte luksusbiler i vores onlinegarage.

Skal vi bytte?

Hos CARS.dk tager vi selvfølgelig også din gamle bil i bytte. Spørg en af vores bilrådgivere for et uforpligtende bud på din brugte bil, eller brug vores beregner herunder.

 

 

 

Ud fra bildata hentet direkte fra vores samarbejdspartner AutoUncle beregner vi en forventet salgsværdi af din bil. Husk, at beregningen kun er vejledende. Kig forbi bilhuset for en præcis vurdering af din byttebil.