Køreglæde starter her

 

Ærlig bilhandel

Vi gennemtjekker alle vores biler - så du får ro i maven, når du køber bil

 

Garanti på din bil

Vi giver dig altid 6 måneders fuld brugtbilsgaranti og 100% god service

 

Vi har bilen

Alt vi annoncerer, har vi klar til prøvekørsel. Kan du ikke finde bilen - finder vi den til dig

Sådan starter vi din køreglæde
Vi har gjort det let at sætte dig i førersædet på din drømmebil, uanset om du vil købe eller bytte dig til din næste bil
1

Hvilken bil vil du ha'? Vælg blandt 100+ erfarne biler

2

Skal vi bytte? Sælg din bil til os og få din nye bil billigere

3

Tag en prøvetur - alle vores biler står klar til at dreje nøglen

4

Hurtig levering - kort vej fra køb til køreglæde

Kontakt os og find køreglæden

 

 

CARS.dk er din bilforhandler af blandt andet:

Kvalitetstjekkede brugte biler

Hos CARS.dk har vi altid et bredt udvalg af brugte personbiler, som du kan se og prøvekøre med det samme. Faktisk har vi over 100 brugte biler stående i vores showroom, og du finder alt lige fra FiatHonda og Hyundai til Audi, BMW og Peugeot - og hvis din drømmebil ikke er i vores sortiment, finder vi den til dig!

Når du køber brugt bil i CARS.dk

Vi er beliggende i det sydlige Aarhus, nærmere betegnet Højbjerg, hvor vi er bilforhandler af alle de populære brugte bilmærker. Vi har nøje udvalgt hver enkelt bil, og vi gennemgår alle biler med et grundigt kvalitetstjek på vores værksted, inden de sættes til salg. Således er du sikret, at din nye brugte bil er 112% i orden, og at den ikke har skjulte fejl og mangler, når du kører herfra. Og du kan som regel få din bil hjem inden for ganske få dage.

Er du nysgerrig på udvalget? Se vores mange brugte biler her.

Brugte biler til ethvert behov

Vi gør det let at finde din nye brugte bil hos os. Vores fyldte haller med brugte biler tilgodeser ethvert behov og lader dig ikke gå forgæves, uanset om du er på udkig efter en praktisk familiebil, en lille bybil eller en brugt luksusbil.

Den rummelige familiebil

Er du på udkig efter en bil med plads til børn og hund, er det værd at kigge på vores udvalg af populære familiebiler fra eksempelvis Skoda, Honda, Hyundai, Mazda, Nissan og Peugeot. De rummelige og komfortable biler egner sig godt som familiebiler eller til dig, der gerne vil have plads og god kørekomfort.

Den lille bybil

Hvis du er på jagt efter en lille, hurtig og bekvem bil, der især egner sig godt til bykørsel eller som bil nummer to, kan du med fordel se nærmere på Fiat, Volkswagen, Ford og Mini Cooper. I de mindre biler kan du tilmed holde dit månedlige bilbudget i den lave ende, da de ofte kører langt på literen og er billigere i vægtafgift.

Et nyt bilhus med over 35 års erfaring med brugte biler

CARS.dk er en del af Via Biler Gruppen, og derfor har vi mere end 35 års erfaring inden for bilbranchen. Læs mere om CARS.dk her. Vi er en troværdig bilforhandler, der tilbyder den fulde pakke hvad angår forsikring og finansiering af din nye brugte bil. Vi skræddersyr en løsning, der passer til dine behov og giver dig altid seks måneders brugtbilsgaranti – og er uheldet ude, og bilen skal på værksted, får vi din bil på vejen igen i samarbejde med Via Bilers værksteder.

I CARS.dk vil vi gerne skabe et langvarigt forhold til vores kunder, så du kan regne med, at vi også er her i morgen. Start din køreglæde her!

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her