Mere køreglæde i en brugt Audi

Brugt Audi

Spar penge på en brugt Audi 

 

Find din drømmebil blandt vores store udvalg 

Det får du, når du køber en brugt Audi

Fordele ved køb af brugt Audi

  • Mere bil for pengene
  • God kørekomfort
  • Stort udvalg
  • Lækkert design
  • Kraftfuld motor

Hvis din nye Audi ikke behøver trille direkte ud fra fabrikken, men i stedet godt må være brugt, kan du få rigtig meget tysk kvalitet for pengene. Med en bil fra Audi er du garanteret god kørekomfort, lækkert design og en kraftfuld motor i én og samme bil. Det kan især svare sig at købe en Audi brugt, da nye Audi modeller har en høj afskrivning de første år – og denne store afskrivning undgår du ved at købe en bil med et par år på bagen.

Selvom du ikke køber en spritny Audi, kan du stadig få følelsen af ny bil, da biler fra Audi er kvalitetsbiler, der kan holde i mange år. Med en brugt Audi får du altså en driftssikker bil til færre penge. Du har ingen grund til at være bange for at købe en brugt Audi, da vi hos CARS gennemgår alle vores biler med et grundigt kvalitetstjek, som sikrer dig, at bilen er i sin bedste form. På den måde er du sikret, at din nye brugte bil er uden fejl og mangler, så du uden bekymringer kan nyde den første tur i din nye brugte Audi.

Historien om Audi - kort fortalt

Det tyske bilmærke Audi er grundlagt af August Horch i 1910 med udgangspunkt i at skabe sportslige og luksuriøse biltyper. Horch skabte grundlaget for Audis gode omdømme om sporty og stilede biler med stærke motorer, men finanserne havde han ikke helt styr på. Vidste du, at Audi fabrikken i 1928 blev købt af danskeren Jørgen Skafte Rasmussen, som i forvejen ejede DKW-fabrikken? Jørgen Skafte Rasmussen producerede et mindre antal Audi-modeller med motorer, der var bygget og inspireret efter amerikanske biler.

 

Med en Audi går du derfor ikke på kompromis med kvaliteten, da du får en driftssikker bil i et flot design. Audis modeller fås både som stationcar, sedan, coupé, cabriolet, quattro, SUV, MPV og hybrid. Bilerne indeholder en masse smart og praktisk standardudstyr, der gør tiden på vejene ekstra behagelig.

 

Søg på brugte Audi-modeller

Brugt Audi S5 rat
Brugt Audi for enhver

Audi A1 og A3 - lille og fix

Har du behov for en lille bil enten som bil nummer to eller som den ideelle bybil, så er Audi A1 og A3 de mindste modeller i Audi familien, og de er derfor perfekte til disse formål. Begge modeller tilbyder økonomiske motorer i et smart design, der nemt får dig rundt, uanset om du kører mest i byen eller på motorvejene. Disse modeller giver dig den fulde Audi oplevelse i et kompakt format, der stadig vil fascinere dig, når du sætter dig bag rattet. Audi A1 og A3 er små, fikse biler med et frækt design. I de mindre biler får du mest mulig bil for pengene, en brændstoføkonomisk bil og fornuftig plads til passagerer og bagage.

Audi A4, A5 og A6 - mellemstor og praktisk  

Er pladsen i din nuværende bil blevet for trang til børnene på bagsædet eller værdsætter du en bil med hestekræfter og kvalitet, så får du i modellerne A4, A5 og A6 en Audi med god rummelighed og en behagelig kørekomfort i et sporty look. Den øgede pladsmængde gør det til en smal sag at have hele familien plus oppakning med, og du vil opleve komfort på både for- og bagsæder. I Audis populære model A5 er bagagerumskapaciteten blandt de bedste i sin klasse. Uanset hvilken af disse tre modeller du er mest til, får du en endnu kraftigere motor, som vil fremad og funktionelle kvaliteter, der er svære at undvære i en travl hverdag.

Audi A7 og A8 - overlegen med ekstra plads

Leder du efter en bil, der udstråler, at du er en livsnyder, der fortrækker at køre i en bil, der tiltrækker opmærksomhed, er de nyeste modeller A7 og A8 fra Audi større, hurtigere og mere intelligente end hidtil set i Audi regi. Her vil du opleve, at Audi har gjort stor større med endnu mere plads på bagsædet uden, det påvirker den gode plads i bagagerummet. Hvad enten du er til en Audi A7 eller A8 er kørekomforten i disse biler i en klasse for sig, der gør timerne i bilen til en sand fornøjelse. Disse biler udstråler en vis status samtidig med at der stadig er plads til familien.

Audi Q-serie - voluminøs og kraftfuld

Når kun det bedste er godt nok, kan du med fordel kigge på en Audi fra Q-serien, der alle har rå motorpower og elegant design, der giver et forrygende overblik. Hvad enten du er til en mindre Q2 eller Q3 eller foretrækker de større Q5 eller Q7, vil du i Q-modellerne opleve en bil, der indtager vejene med en kørekomfort, der er i top. Disse modeller føler sig hjemme på alle typer veje og er skabt til ethvert landskab. Modellernes SUV-karakter giver bilen et maskulint udtryk og en rummelige kabine. Du får en komplet blanding af luksus, sport og praktik forenet i en og samme bil.

Tysk kvalitet i flot design

Audis varemærke er de fire sammenhængende ringe og den gitterlignende kølergril. Historien om de fire ringe har sit udspring i Ingolstadt i Tyskland i 1910, hvor bilfabrikanten blev grundlagt. Audi har altid haft høj prestigefaktor, hvilket ses i bilernes sportslige og luksuriøse udtryk, der har været med til at skabe mærkets succes.

 

Du ved måske nok, at Audis biler er af højeste kvalitet - men vidste du, at Audi hører under Volkswagen-koncernen? Audis fokus er på den seneste teknologi, hvilket er grundstenen i deres udvikling af nye modeller. Under sloganet ”Vorsprung durch Technik” har Audi gået forrest i udviklingen af avancerede, økonomiske og sikre personbiler.

 

Få tysk kvalitet i garagen

Brugt Audi S5 fælg
Tre veje til din nye brugte Audi
Audi er tysk kvalitet og god kørekomfort monteret på fire hjul. Det gælder både Audis ydre og indre, da motoren i en brugt Audi ikke tager skade af at have et par år med i bagagen. På den måde får du mere bil for pengene, hvor du er garanteret god kørekom

 

Find model

Uanset hvilken Audi du drømmer om, er det vigtigt, at du finder den bil, der opfylder alle dine behov og ønsker.

 

Udforsk vores Audi-udvalg

 

Prøvekør

Audi er kendt for god kørekomfort. Prøvekør en Audi i CARS, så du selv kan mærke motorens driftssikkerhed og evne til at komme fremad.

 

Find vej til CARS

 

Sikker handel

Når du køber en ny brugt Audi hos CARS får du altid 6 måneders fuld brugtbilsgaranti med i handlen. På den måde undgår du at blive snydt.

 

Få tryghed i handlen - gå til FAQ

Skal vi finde din Audi?

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her