Brugt Audi

Få luksus og design i en brugt Audi

Tysk kvalitet til færre penge

Leder du efter bilen, der oser af luksus og ekstraordinær køreglæde? Så kan du skele til mærkerne Volvo, BMW, Mercedes-Benz, Land Rover eller Audi. I disse biler er intet overladt til tilfældighederne og stort set alt kan lade sig gøre. Definitionen af luksusbil er oftest individuel, hvorfor mange faktorer er afgørende, når den helt rette bil skal findes. 

Med en brugt Audi er du garanteret ultimativ tysk kvalitet, masser af udstyr og enestående køreegenskaber. Behøver din nye Audi ikke at trille direkte ud fra fabrikken, får du rigtig meget tysk kvalitet for pengene i en lettere brugt Audi. Nye Audi-modeller har en høj afskrivning de første år, men denne afskrivning undgår du ved at købe en bil med et par år på bagen eller ved at lease en nyere Audi. Hos CARS.dk tilbyder vi både finansiering og leasing af en brugt Audi - alt efter, hvad der passer dig bedst.

Audi er kendt for sine sportslige og luksuriøse biler, der holder i mange år. Lige siden det tyske bilmærkes opstart i 1910 har de fire ikoniske ringe været et symbol på prestige, luksus og hestekræfter. Uanset, om du køber eller leaser en brugt Audi i CARS.dk har din kommende bil gennemgået et grundigt kvalitetstjek som sikrer, at bilen er i sin bedste form og står knivskarpt, når du får nøglerne i hånden.

Fordele ved køb eller leasing af en brugt Audi

  • Imponerende kørekomfort

  • Kraftfuld motor

  • Luksus

  • Stilsikkert design

  • Intelligent teknik
     

 
Brugt Audi i alle størrelser

Audi A1 og A3 - lille og fix

Har du behov for en lille bil enten som bil nummer to eller som den ideelle bybil, så er en brugt Audi A1 eller A3 de mindste modeller i Audi-familien, og de er derfor perfekte til disse formål. Begge modeller tilbyder økonomiske motorer, der nemt får dig rundt, uanset om du kører mest i byen eller på motorvejene. Disse modeller giver dig den fulde Audi-oplevelse i et kompakt format, der fascinerer dig, når du sætter dig bag rattet. Audi A1 og A3 er små, fikse biler med et frækt design. I de mindre biler får du en sofistikeret bil med masser af udstyr, der fascinerer hver eneste gang.

Audi A4, A5 og A6 - mellemstor og æstetisk  

Er pladsen i din nuværende bil blevet for trang til børnene på bagsædet eller værdsætter du en bil med hestekræfter og kvalitet, så får du i modellerne A4, A5 og A6 en brugt Audi med en imponerende kombination af teknologi og æstetik. Den øgede pladsmængde gør det til en smal sag at have hele familien plus oppakning med, og du vil opleve overvældende komfort i hele kabinen. Disse modeller sætter en standard for luksusklassen. I den populære Audi A5 er bagagerumskapaciteten blandt de bedste i sin klasse. Uanset hvilken af disse tre modeller du sværger til, så gælder ét princip: høj ydelse og teknik i topkvalitet, der er svært at undvære i en travl hverdag.

Audi A7 og A8 - overlegen med ekstra plads

Leder du efter en bil, der udstråler, at du er en livsnyder, der foretrækker at køre i en bil, der er helt unik, er de nyeste modeller A7 og A8 fra Audi større, hurtigere og mere intelligente end hidtil set i Audi regi. Her vil du opleve, at Audi har gjort stor større med endnu mere plads på bagsædet uden, det påvirker pladsen i bagagerummet. Hvad enten du er til en brugt Audi A7 eller A8 er kørekomforten i disse biler i en klasse for sig, der gør timerne i bilen til en sand fornøjelse. Disse biler udstråler status og frihed i en perfekt mikset cocktail. En Audi i en af disse modeller er dit nye frirum.

Audi Q-serie - voluminøs og kraftfuld

Når kun det bedste er godt nok, bør du kigge nærmere på brugt Audi Q-serie, der alle har rå motorpower og elegant design, der giver et forrygende overblik. Hvad enten du er til en mindre brugt Audi Q2 eller Q3 eller foretrækker de større Q5 eller Q7, vil du i Q-modellerne opleve en bil, der er skabt til ethvert landskab og derfor på intet tidspunkt efterlader noget til tilfældighederne. Modellernes SUV-linje giver bilen en udtryksfuld stil. Du får en komplet blanding af elegance, luksus og alsidighed forenet i en og samme bil.

Er du interesseret i BMW? Læs mere om brugt BMW her.

Audi Q7 1
Audi Q7 2
Audi Q7 3
Galleri Audi Q7 01
Audi Q7 4
Audi R8 1
Audi R8 2
Audi R8 3
Audi R8 4

Flexleasing af en brugt Audi

Det kan i mange tilfælde være fordelagtigt for dig at lease din nye brugte Audi. Den ideelle leasingaftale afhænger af dine behov og dit kørselsbehov – derfor hjælper vi med at finde den helt rette leasingform for dig. I CARS.dk tilbyder vi både leasing til privat og erhverv, og hvis din drømme-Audi ikke er parkeret i vores bilhus, hjælper vi med at skaffe den hjem til dig gennem vores samarbejdspartnere i udlandet. Ønsker du at købe din Audi, har vi naturligvis også attraktiv finansiering - tag en snak med vores kompetente rådgivere om den løsning, der passer bedst til dig.

Tre veje til din brugte Audi

Audi er indbegrebet af tysk kvalitet og luksus monteret på fire hjul. Det gælder både Audis ydre og indre, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det tyske bilmærke sikrer dig sportslige køreegenskaber uanset hvilken model, du vælger.

Find model

Uanset hvilken Audi du drømmer om, er det vigtigt, at du finder den bil, der opfylder alle dine behov og ønsker.

Prøvekør

Audi er kendt for sine sportslige køreegenskaber. Prøvekør en Audi i CARS.dk, så du selv kan mærke motorens drivkraft og kvalitet.

Sikker handel

Når du køber en brugt Audi hos CARS.dk får du 6 måneders fuld brugtbilsgaranti med i handlen. Det sikrer dig premium kvalitet.

Historien om Audi - kort fortalt

Det tyske bilmærke Audi er grundlagt af August Horch i 1910 med udgangspunkt i at skabe sportslige og luksuriøse biler. Horch skabte grundlaget for Audis prestigefyldte omdømme om sporty og stilrene biler med stærke motorer. I 1932 blev logoet med de fire sammenslyngende ringe skabt som et symbol på sammenhold og styrke. Audi har siden sin spæde start stået for en lang række milepæle ved at udvikle avancerede, økonomiske og luksuriøse personbiler.

Vidste du, at Audi fabrikken i 1928 blev købt af danskeren Jørgen Skafte Rasmussen, som i forvejen ejede DKW-fabrikken? Jørgen Skafte Rasmussen producerede et mindre antal Audi-modeller med motorer, der var bygget og inspireret efter amerikanske biler.

Med en Audi går du derfor ikke på kompromis med kvaliteten, da du får en luksusbil indpakket i stilrent design. Audis modeller fås både som stationcar, sedan, coupé, cabriolet, quattro, SUV, MPV og hybrid. Bilerne indeholder alle højteknologisk udstyr, der gang på gang imponerer. På den måde bliver din tid på vejene en sand fornøjelse hver gang.

Tysk kvalitet i ekstravagant design

Audis varemærke er de fire sammenhængende ringe og den gitterlignende kølergril. Historien om de fire ringe har sit udspring i Ingolstadt i Tyskland i 1910, hvor bilfabrikanten blev grundlagt. Audi har altid haft høj prestigefaktor, hvilket ses i bilernes sportslige og luksuriøse udtryk, der har været med til at skabe mærkets succes.

Audi-mærket hører under Volkswagen-koncernen, hvor grundstenen i deres udvikling af nye modeller er banebrydende teknologi. Under sloganet ”Vorsprung durch Technik” har Audi gået forrest i udviklingen af avancerede, økonomiske og sikre personbiler. Audi har udmærket sig med udviklingen af galvaniserede karroserier, firhjultræk og femventils motorer.  

Vil du gerne vide mere om leasing af Audi? Læs mere om flexleasing på linket herunder.

Muskuløse motorer med karakteristisk lyd

For mere end 40 år siden introducerede Audi deres første femcylindrede benzinmotor. Siden da er motorerne i de tyske kvalitetsbiler blevet videreudviklet til nye versioner. Turboladning, udstødningsrensning og sekscylindrede dieselmotorer er eksempler på nyere versioner, der fører traditionen med de femcylindrede motorer videre. Disse motorer ligger under kølerhjelmen på nyere Audi modeller, hvilke du kan finde i CARS.dk.

Audi har opnået kultstatus med deres motorer under kølerhjelmen i kraft af deres driftssikkerhed og økonomi. De sikrer en køreoplevelse udover det sædvanlige med deres karakteristiske lyd, der opstår fra cylindrenes bevægelse ved siden af hinanden, hvilket skaber en unik rytme. De fem cylindre er ikonisk for Audis motorer, og de er drivkraften i modeller som Audi TT RS Coupé, RS 3 Limousine og RS 3 Sportsback.