Brugt BMW

Få kvalitet og luksus i en brugt BMW

Brugt BMW for enhver

BMW producerer tidsløse og stilrene biler, der henvender sig til en bred skare af bilejere grundet bilmærkets mange forskellige modeller. Lad dig forelske i de små hurtige biler, den praktiske og flotte stationcar til familien, den elegante luksusbil eller den overvældende SUV. Lige meget hvilken brugt BMW, du vælger, går du hverken på kompromis med kvalitet eller kørekomfort og du vil opleve følelsen af uspoleret køreglæde.

BMW’s modeller fås både som SUV, stationcar, coupé, sedan, hatchback og cabriolet. Uanset model får du det hele pakket ind i et flot design med BMW’s ikoniske todelte kølergrill i front, der også går under kælenavnet ”nyrerne”.

De mest populære modeller i BMW-familien er brugt BMW 1-serie, BMW 3-serie og BMW 5-serie, og du kan læse om alle modellerne neden for. Du kan også læse mere omkring flexleasing af brugt BMW og hvilke muligheder, du skal tage stilling til her.

Fordele ved køb eller leasing af en brugt BMW

  • Luksus til færre penge

  • Bredt udvalg

  • Sportslige køreegenskaber

  • Kraftig motor

  • Flot design
     

Lease brugt BMW - eller få en attraktiv finansiering

Hos CARS.dk tilbyder vi både køb og leasing af brugt BMW. Og når du vælger en BMW, som har kørt de første kilometer af sig på vejene, får du langt mere kvalitetsbil for pengene.

For selvom du ikke køber en helt ny BMW, får du stadig følelsen af ny bil, da en brugt BMW fortsat er yderst stabil med rigtig mange års levetid. Du får med andre ord en pålidelig bil med sportslige køreegenskaber og god kvalitet, da tyske BMW prioriterer køreglæde lige så højt, som du gør. 

Kontakt én af vores kompetente rådgivere for at høre mere om leasing af brugt BMW eller hvilke finansieringsmuligheder, vi kan tilbyde dig.

BMW 1-serie - en lille mellemklasse

Har du behov for en mindre bil, der stadig befinder sig i en lille mellemklasse, er BMW 1-serie den mindste bil, det tyske mærke producerer. Trods bilens mindre karosseri, får du stadig BMW’s høje standarder i denne sporty minibil, der er en økonomisk rejsefælle, uanset om du er på vej gennem byen eller kører flest kilometer på de danske motorveje. I nyere modeller er brændstofforbruget chokerende lavt grundet køreprogrammet ECO PRO, der skærer ned på dine besøg på tankstationen.    

BMW 2-serie - sporty mellemklasse

Leder du efter en bil, der opfylder dine krav til optimal køreglæde og selvsikker stil, finder du i BMW 2-serien essensen af individuel køreglæde i en sporty dynamik. 2-serien kommer i flere modeller, hvor coupé er den traditionelle og sportslige, mens active tourer taler til børnefamilierne, der lidt utraditionelt for BMW er forhjulstrukken. I en gran tourer er der mere plads til alt fra oplevelser til turen i byggemarkedet og ej at forglemme børnene og deres legekammerater.

BMW 3-serie - praktisk og mellemstor

Er du på udkig efter den perfekte sedan, der er let på fødderne, så er BMW 3-serien blandt de bedste på markedet. Her får du dobbelt op på køreglæde i en sportslig sedan, der har en høj praktisk nytteværdi. Denne større mellemklassebil er BMW’s mest solgte model, da den kombinerer glæden på vejene med daglig anvendelighed i ét. Trods bilernes høje anskaffelsespris holder BMW 3-serie en ganske god værdi, hvor specielt dieselmotorerne er efterspurgte på markedet for brugte biler.

BMW 4-serie - ekstra plads og mere stil

Skal din BMW emme af mere stil, mere plads og mere dynamik, kan du med fordel kigge nærmere på 4-serien, der tilfredsstiller selv den mest kræsne køber. BMW 4-serien placerer sig lige midt imellem 3-serien og 5-serien, hvor den kombinerer det bedste fra begge serier. Med en brugt BMW 4-serie får du en bil, der udover sit lækre design tilbyder luksus og køreglæde hele vejen igennem.

BMW 5-serie - sporty, praktisk og stor

Søger du en bil, der har en udpræget sporty og dynamisk køreoplevelse samt en størrelse, hvor der er plads nok, bør du kigge nærmere på BMW 5-serien. Her får du alt det bedste fra den tyske bilproducent, da disse biler er velkørende, har et lækkert design og et klassisk BMW-cockpit. Hvis du har brug for endnu mere plads i kabinen og bagagerummet, kommer BMW 5-serie i en Touring-model, der er BMW’s udtryk for en stationcar. 5-serien har den optimale kombination af kørekomfort, luksus og lækkert interiør, der ikke lader sig ubemærket køre forbi.

Er du også interesseret i Mercedes? Læs mere her. 

BMW 6-serie - elegant og kraftfuld

Hvis din næste bil skal have et unikt æstetisk og generøst udtryk, skal du uden tvivl tage et kig på bilerne i BMW’s 6-serie, der rummer tre forskellige coupé-modelserier. Her finder du biler, der henvender sig til den kræsne kunde, der påskønner individualitet og exceptionel kørekomfort. I 2011 præsenterede BMW den fineste bil af sin slags i serien – Gran Coupé, der hører til eliteklassen med sit elegante, stilrene og rummelige design. Uanset hvilken model du er faldet for i 6-serien, er du garanteret kvalitet og klasse fra inderst til yderst.

BMW 7-serie - svævende luksus i en særklasse  

Føler du ikke, at der kan være nok luksus i en bil? BMW har med 7-serien skabt den ultimative luksusbil, der giver et nyt niveau af komfort, der med garanti vil leve op til dit krav om ekstravagance. Denne serie er særligt kendt for sin luksus, køredynamik og komfort, der gemmer på banebrydende innovationer og stor køreglæde både bag rattet og i den yderst rummelige kabine. Her får du en agil bil, der er lige så individuel som dig selv.

BMW X-serie - bemærkelsesværdig med rå power

Leder du efter en bil, der er praktisk indrettet og giver et godt overblik i trafikken? Under X-serien har BMW samlet alle deres modeller af typen SUV, hvor plads og praktik går op i en højere enhed med dertilhørende firhjulstræk. Her får du BMW’s ekstraordinære køreglæde og komfort fra de andre modelserier, da der ikke er gået på kompromis med det tyske bilmærkes traditionelle dyder i denne modelserie. Du finder med garanti en model, der passer perfekt til dig i X-serien, uanset hvilken livsstil du har.  

BMW M-serie – overlegen sportsdynamik

Har du benzin i blodet og værdsætter du en bil, der er en af de hurtigste på markedet, så er der ingen tvivl om, at en bil fra M-serien er det perfekte match for dig. I BMW’s M-serie indebærer det prestigefyldte M-mærkat i farverne lyseblå, mørkeblå og rød, at bilerne er udstyret med motorsportsteknik, der giver maksimal ydelse og uanede mængder af ekstraordinær køreglæde. Disse biler har en begejstrende motorsports-DNA, som du ikke finder i de andre modeller hos BMW. M-serien er det ypperste indenfor luksusklassen, og du er derfor garanteret kraftfulde motorer under kølerhjelmen og uanede mængder af luksus inde i og udenfor kabinen. 

BMW i-serie - fuld frihed og miljørigtig

Går du op i bæredygtighed og tænker du på miljøet, kan du tænke dette ind i dit kørselsforbrug ved at vælge en mere miljørigtig bil. BMW’s i-serie er elbiler, der gør, at du kan køre mere grønt i hverdagen. Den mindste model i serien er en BMW i3, der er en firepersoners elbil indrettet med tanke på en lounge med et udvendigt udtryk, der udstråler en selvstikker stil. BMW i8 er seriens sportsvognsagtige elbil, der med sin lave højde og flotte design gør sig bemærket uanset, hvor den befinder sig.

Køreglæde og kvalitet i selvsikkert design

BMW’s ikoniske kendetegn er det runde logo med blå og hvid i midten og bogstaverne BMW ovenfor. Logoet er typisk placeret både foran og bagpå bilerne, og er et af de bedst genkendelige mærker i verden. Yderligere er BMW’s varemærker den todelte kølergril og baghjulstræk, der giver sportslige køreegenskaber. Med lanceringen af BMW 2-serien introducerede BMW den første af sine biler nogensinde med forhjulstræk.

BMW står for Bayerische Motoren Werke AG og er et bilmærke, der har haft succes med at producere kvalitetsbiler – først i mellemklassen og sidenhen større prestigemodeller. Koncernen ejer både bilmærket Mini og Rolls-Royce. BMW er prisvindende luksusbiler, der er designet ud fra principperne om ren køreglæde, høj komfort og kraftfulde linjer. Mærkets biler er af højeste kvalitet, og udstråler en selvsikker stil i et lækkert design, der tilføjer luksus til enhver, der har fornøjelsen af en BMW. 

Tre veje til en brugt BMW

BMW er luksusbiler med høj kørekomfort i et sportsligt udtryk, hvor der er kræset for detaljerne. En BMW tager derfor ikke skade af at være et par år gammel. På den måde kan du glæde dig over at få mere bil for pengene, når du køber den brugt.

Find brugt BMW model

Uanset hvilken brugt BMW du har i tankerne, er det vigtigt, at du finder den model, der opfylder dine behov og ønsker bedst muligt.

Prøvekør brugt BMW

BMW er kendt for sportslige køreegenskaber og høj komfort. Prøvekør en brugt BMW hos CARS.dk, så du selv kan opleve de kraftfulde motorer.

Tryg handel

Få 6 måneders fuld brugtbilsgaranti inkluderet i handlen på din brugte BMW. Således undgår du ubehagelige overraskelser. 

Historien om BMW - kort fortalt

BMW er en tysk bil- og motorcykelfabrikant grundlagt i München i 1916, hvor hovedsædet stadig ligger. I løbet af 1930erne blev BMW kendt for deres sekscylindrede biler med moderne designs og høj kvalitet, hvilket også er mærkets kendetegn i dag. Derudover er de fleste af BMW’s modeller med baghjultræk, hvilket har en række fordele såsom lavere produktionspris, ingen motorkraft på de styrende hjul og mere vægt på de trækkende hjul ved acceleration.

Der produceres i Europa 5.500 BMW biler på én enkelt dag, og hvis alle biler samles i en linje giver det en længde på 28 kilometer. BMW arbejder under filosofien om at få mere ud af mindre, hvormed bilernes præstationer fortsat forbedres, mens både brændstofforbrug og CO2-udledning reduceres. Vidste du, at du kan besøge BMW i München? BMW Welt er et oplevelsescenter i regionen Bayern i Sydtyskland, der årligt får besøg af over 3 millioner gæster.

Når du køber en brugt BMW selv, skal du være opmærksom på, om bilen er dårlig velholdt, da det kan blive dyrt i reservedele og service. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at bilen har gennemgået et grundigt kvalitetstjek, som sikrer, at bilen er i topform. Hos CARS.dk er du sikret, at din nye brugte bil er uden fejl og mangler, således du undgår, at din første tur i din nye brugt BMW giver mavepine.