Brugt Land Rover

Få luksus og firehjulstræk i en brugt Land Rover

Britisk brutalitet til færre penge

Velkommen til en af verdens førende firehjulstrækkere. Her får den eventyrlystne vovehals sikkert følgeskab på alt fra ukendte ekspeditioner til velkendte hverdagsudflugter. For når du er på vej på nye eventyr, er kun den terrængående Land Rover god nok - og hos CARS.dk er vi klar til at hjælpe dig afsted på drømmerejsen.

Alsidighed og elegance er nøgleordene, når du kigger på en brugt Land Rover. Udover at være det ultimativt bedste valg til off-road og terrænkørsel kan de fleste brugte Land Rovers trække op til 3,5 ton på krogen og er derfor et oplagt valg til dig, som har brug for trailertræk til hverdagens strabadser eller weekendens hobbyer.

Above and beyond med Land Rover

Med Land Rovers Terrain Response® føler du dig hjemme, uanset hvor du befinder dig. Med avancerede terrænscannende laserforlygter får du beregnet den optimale rute i fremmed og svært ufremkommeligt terræn, og ud fra de eksterne forhold optimeres bilens indstillinger automatisk.

Fordele ved køb eller leasing af en brugt Land Rover

  • Høj kørekomfort

  • Kraftfulde motorer

  • Førsteklasses luksus

  • Elegant design

  • Nyeste teknologi

Brugt Land Rover i alle størrelser

I 1969 forud for introduktionen af den allerførste Range Rover var det vigtigt at sikre modellen som en velbevaret hemmelighed. Derfor blev det nye køretøj døbt ”Velar”, som stammer fra det italienske ”slør” eller ”skjul”. I dag er der dog intet skjult for den revolutionerende Range Rover Velar eller de mange andre luksuriøse firhjulstrækkere fra Land Rover.

Range Rover Evoque

Evoque er den mindste og mest kompakte SUV i Land Rovers modelprogram. Med det sagt, så har den lige fra starten været anerkendt som en af de lækreste biler i luksus-mini-SUV klassen. Range Rover Evoque er mere funktionel end resten af model-programmet, grundet den mere kompakte opbygning og kan dermed begå sig i både byen og på landet. Med praktiske funktioner og et elegant design, får man rigtig meget SUV for pengene.

Bilen kan købes som coupé, femdørs og cabriolet. Evoque coupé og femdørs fås i 7 forskellige udstyrsvarianter, så der er med garanti en som falder i din smag.

Range Rover

Range Rover har siden starten af 1970 været førende indenfor biler med firehjulstræk. SUVen er specielt anerkendt for sin styrke i Off-Road terræn og kraftige motor. Bilen har mere eller mindre bibeholdt samme udseende gennem de sidste 50 år, der er dog kommet et mere moderne udtryk i designet.

Range Roveren har et udvalg af teknologi der er designet til at give en mere medrivende køreoplevelse - med Range Rover er man altid sikret en førsteklasses rejseoplevelse. Bilen er ind- og udvendigt et sublim eksempel på hvordan vellykket perfektionisme ser ud.

Range Rover Sport

Range Rover Sport er til dig som værdsætter en stor SUV, hvor der er lagt stor vægt på sportslige designdetaljer. Med de store 21” sports fælge, luftindtag i kølerhjemlen og sports kølergrill, er man ikke i tvivl om at bilen er skarpt med køreglæde i fokus. Med gode køregenskaber og op til 575HK, er der ikke mange firehjulstrækkere som kan konkurrerer med Range Rover sport.

Range Rover Sport fås i udstyrsvarianterne S, SE, HSE, AUTOBIOGRAPHY og SVR.

Range Rover Velar

Range Rover Velar er Land Rovers nyeste skud på stammen. Bilen kom på det danske marked i 2017 og medbragte en revolutionerende og innovativ måde at designe SUVer på. Velar er udstyret med den nyeste teknologi som b.la. inkluderer et infotainment-system bestående af to 10” touch skærme, skjulte knapper i rattet og et interaktivt førerdisplay. Velars eksteriør har de klassiske Range Rover træk, dog med mere markante designdetaljer. Land Rover har formået at skabe en SUV der kombinerer teknologi, design og sikkerhed (5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest). Hvis du er til en stor SUV, teknologiske løsninger og førsteklasses sikkerhed, så er Velar med garanti noget for dig.

Discovery

Når snakken falder på terrænstærke biler med høj komfort, så kan man ikke undgå at tale om Land Rover modellen Discovery. Discovery kører upåklageligt i terræn, men egne sig bestemt også til asfalteret kørsel. Med op til 7 sæder og stor rummelighed, får man rigeligt med opbevaringsplads. Med dette i mente, minimere du skænderiet på bagsæderne og gør køreturen fra lille Danmark til de Franske alper til en leg.

Med den nyeste Discovery model får man utallige revolutionerende funktioner, så som kabinens let konfigurerbare sæder som kan styres fra touch skærmen. Bilen har altid været Land Rovers stolthed og af samme grund har karrosseriet hellere ikke ændret sig det store igennem de sidste årtier.

Find brugte Land Rover her

Tre veje til en brugt Land Rover

Land Rover er britisk kvalitet når det er bedst. Modellerne er spækket med hestekræfter og intet er overladt til tilfældighederne. Land Rover sikrer dig terrænstærke køreegenskaber, uanset hvilken model du vælger

Find den model du søger

Det kan være svært at vælge blandt de mange brugte Land Rover modeller, men med vores brede udvalg, så er der med garanti en til dig og dit behov.

Prøvekør

Land Rover er kendt for sine terrænstærke køreegenskaber. Prøvekør en Land Rover hos CARS.dk, og mærk de ekstraordinære køreegenskaber.

Sikker handel

Når du køber en ny brugt Land Rover hos CARS.dk får du 6 måneders fuld brugtbilsgaranti med i handlen. Det sikrer dig premium kvalitet.

Historien om Land Rover

Kendetegnende for Land Rover er den altid terrænstærke firehjulstrækker, og historien om Land Rover starter da også i terrænet – nærmere betegnet som en stregtegning i sandet på en strand i Wales i 1948. Land Rover har i over 80 år evnet at udvikle biler, der mestrer alt slags terræn og er fortsat i dag en af de mest populære luksusbiler verden over. I 1970 introduceres den allerførste Range Rover, som i dag er verdens mest luksuriøse SUV. Den blev introduceret som en 3-dørs model og efter 11 år på markedet blev 4-dørs modellen sendt i produktion og tillod endnu flere muligheder til den voksende fanskare.

Flere generationer af Range Rover siden da set dagens lys – altid med fokus på førsteklasses design og ydeevne.