Brugt Mercedes

Design og kvalitet i brugt Mercedes-Benz

Tysk luksus med prestige

Leder du efter en bil med en høj prestigefaktor, der nødvendigvis ikke behøver komme direkte fra fabrikken, får du i en lettere brugt Mercedes-Benz en bil, der stråler af luksus, har en imponerende kørekomfort og er spækket med udstyr. Biler fra Mercedes er kvalitetsbiler, der designmæssigt oser af karakter - og de stjæler med garanti en masse opmærksomhed på vejene.

Med en brugt Mercedes-Benz får du en bil i luksusklassen til færre penge. Mercedes-Benz er kendt for at producere driftssikre biler, der har langt mellem værkstedsbesøgene og en lang levetid. 

Hvis din kommende Mercedes ikke behøver at være spritny, kan du undgå den høje afskrivning, som helt nye biler har de første leveår, ved enten at lease eller købe en nyere brugt bil. Hvis du primært har erhvervsrelateret kørsel kan du hos CARS.dk splitlease, hvilket er en attraktiv måde at undgå firmabilbeskatning ved privat brug. Læs mere om alle fordelene ved splitleasing her.

Fordele ved køb eller leasing af en brugt Mercedes-Benz

  • Tysk akkuratesse

  • Bredt modeludvalg

  • Imponerende kørekomfort

  • Avanceret teknologi

Leasing af en brugt Mercedes

Er du i tvivl, om du skal købe eller lease en brugt Mercedes-Benz? Hos CARS.dk hjælper vi altid med at finde den bedste løsning for dig. Ønsker du at lease en brugt Mercedes, rådgiver vi dog om, hvorvidt finansiel leasing eller operationel leasing er den bedste løsning for dig. Ønsker du at købe en brugt Mercedes? Så tilbyder vi også en fordelagtig finansiering.

A-klasse - en mindre mellemklasse

Er du på udkig efter en mindre bil, der stadig emmer af luksus, er en brugt Mercedes-Benz A-klasse det perfekte match for dig. Her får du en ung og sporty bil med ægte blikfang, der med sit strømlinede ydre og komfortable indre er perfekt til både de korte og lange ture på vejene. Dette er den mindste modelserie, det tyske bilmærke producerer. Dette forhindrer den ikke i at være en helstøbt, velkørende og smuk model, der i lighed med de andre Mercedes-Benz modeller tilbyder yderst sikre biler.    

B-klasse – høj og komfortable

Er du træt af at kravle ned i en bil, da du hellere blot vil træde ind i din kommende bil, så tilbyder en brugt Mercedes B-klasse en højere kabine, der giver let ind- og udstigning og godt udsyn i trafikken. Denne hatchback er karakteriseret med en stor bagklap fra tagkanten og ned, der gør det nemt at tilgå bagagerummet. Derudover kan ryglænet på bagsædet lægges ned, så du får et større bagagerum. Du vil opleve en rummelig kabine, der har plads til alle både for og bag. B-klassen har en fremragende styring, der præsterer godt på vejene, så køreturene med familien på bagsædet bliver en ren fornøjelse.

C-klasse – stærk karakter og æstetisk elegance

Er du på udkig efter en familiesikker bil, der samtidig giver kvalitet i hverdagen, kan en bil fra C-klassen opfylde dine behov. I disse modeller er du garanteret design i topklasse, der forener det sportslige med Mercedes-Benz’ klassiske udtryk. Denne populære modelserie giver dig en afslappende komfort, uanset om du kører kø kørsel, lange lige strækninger eller kortere turer. En brugt Mercedes C-klasse fås også som stationcar, der er en stor bil til dig med brug for ekstra plads. Mercedes-Benz C-klasse er biler med kraftfulde motorer, høj sikkerhed og lækkert design i ét.

E-klasse – moderne og sporty luksusbil

Skal du have en luksusbil, hvor du aldrig kommer i pladsmangel, er en brugt Mercedes-Benz fra E-klassen en moderne luksusbil med udsøgt kvalitet. Her er der gavmild plads til passagerer både foran og bagi samt til stor bagage. Disse biler fremstår elegante og stilrene med en langstrakt motorhjelm, opretstående forlygter og en bred front. E-klasse er specielt kendt for sin høje sikkerhed, hvor det nyeste er den semi-selvkørende funktion som ekstra udstyr i sikkerhedspakken, der også gør dine køreture afslappende.

S-klasse – præsidentbilen

Er du på udkig efter et rullende kontor med ekstraordinær luksus? Så er S-klassen din kommende luksusbil, da den forstår at begejstre og overbevise med sin overvældende elegance både inde og ude. Disse store biler er gennemsyret af luksus og lækre detaljer, der giver alle passagerer mulighed for at nyde bilens kabine, der nærmest er indrettet som et minister- eller direktørkontor. Bagsæderne er skabt til dig, der er vant til at sidde i førersædet. En brugt Mercedes-Benz S-klasse sedan giver dig en limousinelignende oplevelse, da den er skræddersyet til både afslapning og koncentreret arbejde.

V-klasse – ekstrastor familiebil

Har familien haft vokseværk, således du har behov for en ekstra stor familiebil? En brugt Mercedes-Benz V-klasse kan som standard rumme seks personer og ved tilkøb af ekstra sæder rumme op til otte personer. V-klassen flytter mennesker og endda mange på én gang med den rummelige kabine, der er skabt til store eventyr. Den store bil egner sig både til bykørsel og på de lange strækninger, og den er ikke begrænset af vejret. Denne bil klarer al slags vejr og alle typer terræn. Mercedes V-klassen er en moderne MPV, der er en blanding mellem en forvokset stationcar og en minibus, hvorfor den er oplagt til den store familie.

CLS – førsteklasses luksus  

Leder du efter en brugt Mercedes sportsvogn, der både rummer komfort og sportslighed i ét, er CLS-serien et godt bud. I denne modelserie har Mercedes taget det tekniske fra E-klassen og skabt biler, der har plads til det hele på nær kompromisser. Her finder du krydsningen mellem den traditionelle limousine og coupeen, hvor CLS Coupé har det dynamiske og sportslige udtryk, mens CLS Shooting Brake er komfortabel og afslappet med ekstra plads.

GLC – stærk, kraftfuld og dynamisk

Drømmer du om en SUV, der har masser af plads og kraftig ydeevne? GLC-serien er en stationcar-lignende bil bygget på et solidt chassis med firhjulstræk, der passer til alle livsforhold uanset om du er alene, i et parforhold eller har stiftet familie. I denne bil suser du gennem trafikken, da en brugt Mercedes-Benz GLS er en tro ledsager uanset vejr, terræn og trafikforhold.  

Tyske luksusbiler i særklasse

Placeret på fronten af kølerhjelmen og bagpå en Mercedes-Benz er den ikoniske Mercedes-stjerne at finde, som er et symbol på kvalitet og sikkerhed. Stjernens tre-takkede form henviser til fabrikkens formål med at skabe motorer, der både kan bruges til lands, til vands og i luften. Mercedes-Benz er kendt for sine elegante linjer, enestående komfort og en kvalitet i absolut særklasse.

En Mercedes-Benz er ikke en hvilken som helst bil, da bilerne lever op til en høj kvalitets- og designmæssig standard. Det tyske bilmærke er kendt for at anvende yderst avanceret teknologi og skabe kvalitetsbiler med en enestående kørekomfort - uden at gå på kompromis med detaljerne.

Mercedes-Benz er prestigefyldte biler, der opfylder høje sikkerhedsstandarder og forener luksus, sportslighed og ydelse. En Mercedes-Benz vil imponere enhver, der sætter sig bag rattet eller har fornøjelsen af at være passager.

Tre veje til en brugt Mercedes-Benz

Mercedes-Benz forener luksus, sportslighed og ydelse i en og samme bil. Det tyske bilmærke er indbegrebet af unik kørekomfort og avanceret teknologi. Dette uanset hvilken model, du vælger.

Find brugt Mercedes model

Uanset hvilken brugt Mercedes du ønsker dig, er det vigtigt, at du finder den model, der opfylder dine ønsker og behov.

Prøvekør brugt Mercedes

Mercedes-Benz er kendt for en dynamisk kørekomfort. Book en prøvetur i en brugt Mercedes hos CARS.dk, så du selv kan opleve motorens vilje og driftssikkerhed.

Tryg handel

Få 6 måneders fuld brugtbilsgaranti inkluderet i handlen på brugt Mercedes. Så undgår du ubehagelige overraskelser.

Historien om Mercedes-Benz – kort fortalt

Mercedes-Benz blev stiftet i 1926 som en del af Daimler-Benz AG, og har i dag hovedsæde i Stuttgart. I løbet af 1930erne fik det tyske bilmærke en dominerende plads på det tyske marked for dyrere biler, hvilket fortsat er gældende i dag.

Vidste du, at ordet Mercedes er spansk? På spansk betyder det ”nåde” og bilmærkets navn stammer fra den østrigske forretningsmand Emil Jellinek, der bestilte en større serie af biler fra Daimler og som havde navngivet både sine huse og sin datter Mercedes.

Med en Mercedes-Benz går du ikke på kompromis med kvalitet og driftssikkerhed, da du får en bil, der kan holde i mange år, selvom den er brugt. Mercedes motto er ”The Best or Nothing”, og dette må bilerne siges at leve op til. Mercedes-Benz’ modeller fås både som coupé, sedan, stationcar, hatchback, MPV og cabriolet. De mest populære modeller er C-klassen, CLS-klassen og E-klassen – men uanset hvilken model, du falder for, har alle bilerne hos CARS.dk en høj ydeevne og et karakteristisk design.