Brugt Porsche

Find brugt Porsche og start bildrømmen i dag

Mærk køreglæden med en brugt Porsche

Er du klar til at gi’ køreglæden et ekstra gear? Få den sande luksusoplevelse i en klassisk Porsche. Hos CARS.dk finder du et bredt udvalg af alle populære brugt Porsche – lige fra en ikonisk brugt Porsche 911, den frihedssøgende Porsche Boxster og den smukke SUV Porsche Macan til den familievenlige - men stadig sande sportsvogn - i en brugt Porsche Cayenne. Læs meget mere om Porsche og de mange eksklusive modeller herunder.

Fordele ved køb eller leasing af en brugt Porsche

  • Stilrent og klassisk design

  • Uovertruffen sportsvogn

  • Avanceret teknologi

Boxster & Cayman – Små og sjove

Porsche Boxster og -Cayman de mindste modeller i Porsche-familien, men det gør dem på ingen måde til kedelige biler. Boxster og Cayman er kun udstyret med 2 sæder, hvilket ifølge mange bilentusiaster er kendetegnet for en ægte sportsvogn. De små racere har kraftfulde motorer og en lav vægt, hvilket sikre dig en sjov og sportslig køreoplevelse hver gang du sætter dig bag rattet.

Porsche valgte i 2016 at videreføre den legendariske model 718, og Porsche mente at Boxster og Cayman var modellerne som kunne bærer opgaven. Fjerde generation af modellerne blev i 2016 produceret under navnene Porsche 718 Boxster og -718 Cayman.

911-serien – Legendarisk sportsvogn

Porsche 911-serien har siden 1963 og frem til i dag, fyldt bilelskere verden over med førsteklasses køreglæde. Den legendariske 911-serie er skabt til alle dem som værdsætte den ekstraordinære køreglæde, og har igennem mange år sat standarten for hvad man kan forvente af en sportsvogn.

Porsche 911-serien er produceret i 7 generationer og er stadig et særdeles attraktivt samtaleemne når ordet sportsvogn nævnes. 911-serien fås i dag i varianterne Carrera, Targa, Turbo, GTS, GT3 og GT2 RS – med andre ord, der er modeller til enhver smag.

Panamera – Plads til hele familien

Porsche Panamera kom til verden i 2010, da man oplevede en øget efterspørgsel på sportslige biler med plads til hele familien. Panamera er særdeles ideel hvis man ønsker en sportsligbil som både er sjov på jobbet og i privaten. Bilen er skabt ud fra modsætninger så som: præstationer og komfort, dynamik og effektivitet, arbejde og familie – hvilket har resulteret komplet bil med det bedste fra begge verdener.

Macan & Cayenne – Kraftfulde SUVer

Porsche Macan og –Cayenne er Porsche familiens eneste SUVer. De er store, kraftfulde, brølende og vigtigst af alt, går de på trods af deres størrelser ikke på kompromis med Porsches anerkendte sportsånd. Bilerne har i modsætningen til resten af modelprogrammet plads til 5 personer og en forhøjet siddeposition. De terrænstærke SUVer har alt det man kan forvente af en bil i SUV-klassen og mere til!

Lease en brugt Porsche

Skal du ha' en Porsche hjem i garagen er det ofte en økonomisk fordel for dig at lease din brugte Porsche. Hos CARS.dk skræddersyer vi leasingaftalen på en brugt Porsche - uanset, om du ønsker at lease privat eller erhverv. Hvis du har fundet din favorit uden for landets grænser, hjælper vi også med at importere brugt Porsche hjem fra udlandet via dedikerede og professionelle samarbejdspartnere i udlandet. 

Køb en brugt Porsche

Ønsker du at købe din brugte Porsche? Så kan det naturligvis også lade sig gøre. Vores team af bilrådgivere er eksperter i at rådgive omkring køb af luksusbiler og står klar til at hjælpe dig - uanset om det skal være en Porsche eller én af vores andre brugte luksusbiler.

 

Historien om Porsche

Fortællingen om Porsche er lang og er et yndet interesseemne for mange bilentusiaster, som har en passion for Porsches ikoniske modeller. Historien starter tilbage i 1948, hvor den østrigske bilkonstruktør, Ferdinand (Ferry) Porsche, introducerer den aerodynamiske ”356”. Forud for introduktionen af den første Porsche har Ferry allerede gjort sig bemærket med blandt andet designet af ”folkevognsboblen” fra VW og i 1949 håndbygger Porsche de første 52 biler i en lille garage Gmund i Østrig.

I 1950’erne introducerer Porsche deres egne motorer, og herefter følger 550 Spyder, Speedster og Carrera stærkt forfulgt af den ikoniske Porsche 911 – som er stærkt forud for sin tid i 1964 og allerede i 1987 bliver Porsche 911 nummer 250.000 bygget og i juli 1996 bliver Porsche nummer 1 million bygget.

Kendetegnet for Porsche er også deres altid sublime tilstedeværelse inden for racerløb, hvor Porsches biler estimeres til at have vundet 24.000 racerløb kloden rundt – herunder over 50 vundne klassementer i Le Mans.
Op igennem det nye årtusinde frem til i dag fortsætter Porsche sine bestræbelser på at omsætte resultater til fart (og succes) på den mest mulige intelligente måde.  

Vil du køre i Porsche om sommeren? Læs om sæsonleasing her.