Brugt Volkswagen

Tysk kvalitet og design i brugt Volkswagen

Tysk grundighed og kvalitet

I dag er det de færreste, der forbinder Volkswagen med 2. verdenskrig, Hitler og tysk propaganda. Men faktisk startede Volkswagen i 1938 med et løfte fra Adolf Hitler, om at han ville give alle tyskere en bil. I dag er Volkswagen nærmere blevet et synonym med tysk grundighed og kvalitet, og vi husker dem særligt for den folkekære bobbel, som er en af verdens mest producerede biler.

Med en brugt VW fra CARS.dk får du en luksuriøs bil til færre penge. Nedenfor har vi nøje udvalgt og beskrevet vores favoritter fra VW. Finder du ikke hvad du søger, kan du se hele udvalget i vores store onlinegarage.

Fordele ved køb eller leasing af en brugt VW

  • Tysk kvalitet

  • Stilsikkert design

  • Bredt modeludvalg

  • Imponerende køreegenskaber

Brugt Golf Front
Brugt Golf Interiør
Brugt Golf Fra Siden
Brugt Golf Bagfra
Brugt Tiguan Forfra
Brugt Tiguan Bagfra
Brugt Tiguan Interiør
Brugt Tiguan Speedometer
Brugt Tiguan Soltag

Leasing eller køb af en brugt VW

Kan du ikke bestemme dig for, om du skal købe eller lease en brugt VW? Hos CARS.dk hjælper vores bilrådgivere dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Vi tilbyder både leasing til privat og erhverv – og har vi ikke din favorit VW på lager i vores bilhus, hjælper vi dig med glæde, med at skaffe den hjem til fra udlandet. Hvis du ønsker at købe en brugt VW, så tilbyder vi selvfølgelig også en favorabel finansiering.

 
Brugt VW i alle størrelser

Polo

Drømmer du om en pålidelig og funktionel bil med et sporty design? Så er Volkswagens Polo lige noget for dig – og køber du den brugt hos CARS.dk får du endnu mere bil for pengene. VW Polo blev oprindeligt udviklet med det formål at være en lille og økonomisk bil. I dag er Poloen en af de mest populære modeller fra VW – og vi forstår godt hvorfor. Poloen er nemlig ikke bare fyldt med masser af udstyr og kreative opbevaringsmuligheder, den har også en imponerende sikkerhedsteknologi, med bl.a. en automatisk nødbremse, der bremser for både biler og fodgængere.

Passat

En anden meget populær model er VW Passat. Her er der tale om en elegant sedan med et komfortniveau, der forbedrer din livskvalitet. Mangler du en ny firmabil eller har du brug for en pålidelig familiebil, så er Passat måske drømmebilen for dig. Hos CARS.dk sørger for vi, at du får en brugt VW Passat til en god pris.

Er du mere til BMW? Læs mere om brugt BMW her.

Golf

Golfen er efterhånden blevet en klassiker i Volkswagen-regi. Her er tale om en bil, der til trods for sine mange år på bagen, har formået at bevare sin popularitet, og som stadig er en af de bedst sælgende modeller fra Volkswagen. En brugt VW Golf er i høj grad en vellykket mellemklassebil med plads til hele familien.

up!

Da Volkswagen up! første gang blev introduceret i Europa i 2012 skabte den lille bil straks meget ståhej omkring sig. Hurtigt fandt den lille up! dog vej ind i danskernes hjerter, og er i dag en af de mest populære mikro-biler i landet. Med andre ord er du garanteret meget bil for pengene, hvis du vælger en brugt VW up!. Til trods for kun at være 3,6 meter lang får du nemlig masser af udstyr, komfort og ikke mindst et lækkert design.

Touran

Har du brug for en bil med plads til hele familien? I en brugt VW Touran får du masser af plads og et godt udsyn – og med helt op til 7 sæder er det den ideelle bil til den store familie. Ikke nok med, at Touran er en luksuriøs og rummelig bil, så er det også en bil, der har styr på sikkerheden. Den fås nemlig med op til flere førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Du vil altså ikke blot føle dig komfortabel i en brugt VW Touran – du vil også føle dig sikker.

Overvejer du en Audi? Læs mere her.

Tiguan

Tiguan er ikke bare en flot SUV, det er også en af de største modeller fra VW. Tiguan udstråler styrke og har et robust og maskulint design. Har du lyst til at opleve den på egen hånd, kan du booke en prøvetur i en brugt VW Tiguan hos CARS.dk. Vi tør godt love, at du får masser af value for money, hvis du vælger en Tiguan.

T-Roc

VW T-Roc er en moderne crossover med et luksuriøst design. Her er i den grad tale om en bil, der tør skille sig ud fra mængden. Med T-Roc har VW formået at tage det bedste fra deres populære Golf, og indkapslet det i en lækker crossover. Også indvendigt vil du opleve, at VW har kælet for detaljerne, og du får rigeligt med udstyr for pengene. Med andre ord er T-Roc en bil, der bare skal opleves.

T-Cross

T-Cross er det nye skud på Volkswagen stammen. Her er tale om en høj SUV, der er baseret på den folkekære Passat. Også i VW T-Cross vil du opleve, at der ikke er sparet på udstyret. I alle varianter finder du derfor både adaptiv fartpilot, advarsel for biler i den blinde vinkel og advarsel for bagvedkørende biler, hvis man er ved at bakke. Besøg CARS.dk hvis du er interesseret i en brugt VW T-Cross.

Tre veje til en brugt VW

VW er indbegrebet af tysk kvalitet og design. Det gælder både bilernes ydre og indre, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det tyske bilmærke sikrer dig en uovertruffen køreoplevelse uanset hvilken model, du vælger.

Find model

Uanset hvilken VW du drømmer om, er det vigtigt, at du finder den bil, der opfylder alle dine behov og ønsker.

Prøvekør

VW er kendt for sine sportslige køreegenskaber. Prøvekør en VW i CARS.dk, så du selv kan mærke motorens drivkraft og kvalitet.

Sikker handel

Når du køber en brugt VW hos CARS.dk får du 6 måneders fuld brugtbilsgaranti med i handlen. Det sikrer dig premium kvalitet.

Find en brugt VW her