Brugt Volvo

Få sikkerhed og kvalitet i en brugt Volvo

Svensk kvalitet og innovation

Drømmer du om bilen, der oser af overskud, kvalitet og sikkerhed? Så er en brugt Volvo lige noget for dig.

Volvo er et svensk bilmærke, der begyndte at producere sine første biler i 1927. Volvo har altid haft særlig omtanke for miljøet i forbindelse med produktion af deres biler. Samtidig har de i den grad fokuseret på innovation og sikkerhedsteknologi. I dag er Volvo kendt som værende et af verdens mest sikre og anerkendte bilmærker.

Med en brugt Volvo er du med andre ord garanteret ultimativ sikkerhed og enestående køreegenskaber.

Fordele ved køb eller leasing af en brugt Volvo

  • Banebrydende sikkerhedsteknologi

  • Elegant skandinavisk design

  • Imponerende køreegenskaber

  • Omtanke for miljøet

Leasing af en brugt Volvo

Hos CARS.dk stræber vi altid efter at finde den bedste løsning for dig. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal købe eller lease en brugt Volvo. Vi tilbyder både finansiel flexleasing og operationel flexleasing - men vi er også klar til at tilbyde en fordelagtig finansiering.

Kontakt én af vores kompetente rådgivere for at høre mere om leasing af en brugt Volvo eller hvilke finansieringsmuligheder, vi kan tilbyde dig.


Volvo i alle størrelser og former

Kvalitet, sikkerhed og omtanke for miljøet er tre af de helt centrale værdier, der kendetegner Volvo. Hvis dette er noget, du som bilejer kan nikke genkendende til, så er en Volvo det oplagte valg for dig. Uanset om du er til en luksuriøs SUV, en rummelig familiebil eller en mindre bil, der er nem at parkere i byen, så lover vi, at du kan finde en brugt Volvo, der passer til dine behov.

SUV - XC40, XC60 & XC90

Har du behov for en solid men lidt mindre SUV? Så er en brugt Volvo XC40 lige noget for dig. XC40 er den første model fra Volvo, der ligger i den lille SUV-klasse. Med sit unikke design og sine kreative opbevaringsmuligheder er XC40 som skabt til livet i storbyen.

Drømmer du derimod om en lidt større SUV, skal du se nærmere på Volvo XC60. Med XC60 har Volvo skabt en kraftfuld SUV, der bevarer sin skandinaviske identitet og stråler af ekstraordinær elegance. XC60 er Volvos mest solgte model, og med sit muskuløse ydre og en kørekomfort der er helt i top, forstår vi godt hvorfor.

Den sidste model i SUV-klassen er XC90, der som Volvos suverænt største model fås med helt op til syv sæder. Med denne SUV har Volvo overgået sig selv ved at kombinere avancerede sikkerhedssystemer og banebrydende teknologi i et stilrent ydre. XC60 er desuden den første model, der har scoret maksimalt i de to bremsetests AEB City og AEB Interurban. Så leder du efter en bil, hvor sikkerheden er i top, er en brugt Volvo XC90 et godt bud.

Er du mere til en hurtig Porsche? Læs med her.

Stationcar/Hatchback - V40, V60 & V90

I stationcar/hatchback klassen finder du Volvo V40, V60 og V90. Fælles for de tre biler er, at de alle findes som både stationcar eller hatchback – og så fås de også i Volvos anerkendte Cross Country udgaver. Vælger du en Cross Country variant, er du sikret en robust bil, der kører i selv det mest ufremkommelige terræn.

Leder du efter en bil, der er kompakt, men som føles stor og rummelig indvendigt? Så er en brugt Volvo V40 det perfekte match for dig. Her får du en bil, der med sit kompakte ydre stadig formår at bevare et sporty og ungdommeligt udtryk. Bilen byder desuden på masser af udstyr, sikkerhed og uovertrufne køreegenskaber.

Har du brug for lidt mere plads, bør du se nærmere på Volvo V60. Her er der tale om en sofistikeret bil, der endda blev kåret som BusinessBilen 2019 og dermed vil være et oplagt valg som din kommende firmabil. Modellen er også populær som familiebil og med en bagagerumskapacitet på 529 liter, behøver du ikke spekulere på, om der er plads til jeres bagage, næste gang I skal ud og rejse.

Den tredje og sidste model er V90. Volvo V90 er kendetegnet ved at være vaskeægte elegance og skandinavisk luksus. Her er der tale om en moderne bil, der kombinerer praktiske egenskaber med et stilfuldt design. Der er naturligvis også uanede muligheder for ekstraudstyr såsom massagefunktioner, panoramatag eller sædevarme på de bagerste sæder.

Sedan - S90

I sedansegmentet finder du den luksuriøse Volvo S90 og den helt nye S60.

S90 er en sofistikeret bil, der giver dig en førsteklasses køreoplevelse. Volvo S90 er fyldt med forebyggende teknologi, der hjælper dig med at undgå kollisioner. Volvo har længe arbejdet imod at skabe en selvkørende bil. Med det nye Pilotassist i Volvo S90 er det muligt at lade bilen styre sig selv og samtidig holde afstand til forankørende biler, hvorfor S90 er meget tæt på at være selvkørende.

S60 er det nyeste skud på Volvo-stammen. Med denne sedan har Volvo introduceret en bil, der er designet til at skille sig ud fra mængden. Modellen findes med helt op til 390 HK, og er samtidig med til at reducere CO2-udledningen. Så hvis du drømmer om en miljøvenlig bil er S60 lige noget for dig.

Gå på jagt i vores store onlinegarage og find den model, der passer til dine behov.

 

Import af bil fra udlandet

Fandt du ikke, hvad du søgte? Fortvivl ej, vi er her for at hjælpe dig. Hos CARS.dk sørger vi for, at du får din drømmebil hjem fra udlandet. Læs mere om import af bil fra udlandet lige her.

Tre veje til en brugt Volvo

Volvo er luksusbiler med høj kørekomfort og kvalitet. En Volvo tager derfor ikke skade af at være et par år gammel. På den måde kan du glæde dig over at få mere bil for pengene, når du køber den brugt.

Find brugt Volvo

Uanset hvilken brugt Volvo du har i tankerne, er det vigtigt, at du finder den model, der opfylder dine behov og ønsker bedst muligt.

Prøvekør brugt Volvo

Volvo er kendt for sine ekstraordinære køreegenskaber og høj kvalitet. Prøvekør en brugt Volvo hos CARS.dk, og oplev det svenske håndværk.

Tryg handel

Få 6 måneders fuld brugtbilsgaranti inkluderet i handlen på din brugte Volvo. Således undgår du ubehagelige overraskelser.