FAQ

Ofte stillede spørgsmål om alt lige fra leasing til vedligeholdelse af din premiumbil

Bilforsikring af leasingbil

Tegner du en leasingaftale hos CARS.dk tilbyder vi fordelagtige forsikringsvilkår til din nye luksusbil. Vi samarbejder med CarGarantie, som er en af de førende og mest erfarne forsikringsselskaber i Europa.

Kig forbi vores showroom eller kontakt en af vores bilrådgivere for et godt forsikringstilbud.

 

Opsigelse af leasingaftale før periodens udløb

Som udgangspunkt forløber din flexleasingaftale hos CARS.dk over 12 måneder.

Skulle dit kørselsbehov eller din økonomiske situation ændre sig, efter du har tegnet en leasingaftale og inden dens udløb, er det typisk muligt at komme ud af aftalen med 1 måneds varsel. Kontakt din bilrådgiver for nærmere information om ophør af leasingaftale før tid.

 

Hvad er flexleasing?

Flexleasing kan bedst betegnes som en ny finansieringsmulighed, når du ønsker at købe en brugt luksusbil.

Når du vælger at flexlease, betaler du din registreringsafgift i rater, og kun mens du benytter bilen. Dermed undgår du at betale den traditionelle registreringsafgift på 150% på én gang. Bliv klogere på flexleasing her.

 

Hvad er sæsonleasing?

Kør i åben cabriolet om sommeren - og hårdfør SUV om vinteren.

Sæsonleasing er til dig, som selv vil bestemme, hvilken periode du ønsker at lease din bil. Læs mere om sæsonleasing her.

 

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er den optimale leasingform for dig, der kører både privat og arbejdsrelateret.

Har du egen virksomhed, kan du tilmed spare beskatning af fri bil, som du ellers skal betale ved en almindelig firmabil. Læs mere om splitleasing her.

 

Hvad er finansiel leasing?

Finansiel flexleasing er til dig, som ønsker at eje bilen efter endt leasingperiode. Læs mere om finansiel flexleasing her.

 

Hvad er operationel leasing?

Operationel flexleasing er til dig, der kender dit årlige kørselsbehov og gerne vil have komplet økonomisk tryghed i din leasingaftale. Læs mere om operationel flexleasing her.

Indgivelse af klage i forbindelse med tvist

Skulle der mod forventning opstå en tvist imellem CARS.dk og dig som kunde, kan du til hver en tid kontakte Ankenævn for biler for indgivelse af klage.

Ankenævn for biler
Lautrupvang 2
2750 Ballerup
T: 32 71 29 29

Du kan læse mere om indgivelse af klage på Bilklage.dk.

 

Hvad er beskatningen på min bil?

Beskatningen af din bil afhænger kort sagt af, om din kommende bil er over eller under 36 måneder på tidspunktet for anskaffelse.

  • Er bilen under 3 år gammel (maks. 36 mdr.) regnes beskatningen ud fra nyvognsprisen
  • Er bilen over 3 år gammel (37+ mdr.) udregnes beskatningen ud fra markedsværdien af bilen i dag inklusiv moms og afgift

Kontakt din bilrådgiver for nærmere information om beskatning af din kommende bil.

 

Skal jeg købe eller lease?

Om du skal købe eller lease, er et rigtig godt spørgsmål! Svaret afhænger af dine personlige og kørselsmæssige behov.

Køb hos CARS.dk: Har du tænkt dig at beholde din bil i en længere periode (mere end 5 år), er det typisk bedst at købe bilen. Hos CARS.dk tilbyder vi bilkøb både med og uden udbetaling, så du kan roligt gå på opdagelse i hele vores brugtbilssortiment.

Flexleasing hos CARS.dk: Vil du gerne have luksusbilen hjem i garagen, og skifter du typisk bilen ud inden for 3-4 år, kan du ofte drage nytte af flexleasing. Med flexleasing betaler du en lav procentsats af den aktuelle registreringsafgift i den periode, du leaser bilen. Du kan vælge imellem operationel og finansiel flexleasing, samt om du ønsker at privatlease eller dele omkostningerne med din virksomhed i form af splitleasing.

Er du forvirret? Tag fat i din bilrådgiver, og find ud af, hvad der er den bedste løsning til dig.

 

Tager I min bil i bytte?

Ja, det gør vi. Vi giver gerne en god byttepris på din brugte bil.

Når du accepterer vores bud, kan du straks trække prisen på din gamle bil fra, når du handler hos CARS.dk.

Hvor lang leveringstid kan jeg forvente?

Hos CARS.dk har vi alle annoncerede biler på lager. Det betyder, at du aldrig kommer til at se en bil, som ikke findes i bilhuset, på vores website - og derfor tilbyder vi også lynhurtig levering. Du vælger typisk selv din leveringsdato, og hvis du gerne vil slippe for at hente din bil,  leverer vi direkte til din privatadresse.

 

Hvordan vedligeholder jeg bedst min bil?

Uanset om du køber ny eller brugt bil, er det altid vigtigt at sørge for at holde bilen driftssikker - og der er flere ting, som du kan gøre for at holde din bil i tip-top form.

Noget af det vigtigste er dog at overholde bilens forskellige eftersyn, herunder både service- og ferieeftersyn.

Når du booker service, får du gennemgået din bil for småskavanker, som kan have stor betydning for bilen, ligesom du kan få skiftet olie, renset airconditionanlæg og sikret, at din motor kører, som den skal.

 

Hvilke bilmærker kan jeg vælge mellem hos CARS.dk?

Hos CARS.dk lader vi os ikke begrænse af mærker - vi sælger køreglæde i alle dens afskygninger og håndplukker de bedste premiumbiler såsom Mercedes-Benz, Porsche, Land Rover, Jaguar, Audi, BMW og Volvo.

Kan du ikke finde den bil, du søger? Så finder vi den til dig!

Kig ind til din bilrådgiver, og lad os hjælpe dig med at finde den rette bil.

 

Bør jeg vælge en benzin- eller dieselbil?

Før du vælger, om din bil skal køre på benzin eller diesel, er det vigtigt, at du kender dit kørselsbehov.

En gylden grundregel er, at du bør vælge en benzinbil, hvis du typisk kører korte ture, kø-kørsel eller bykørsel.

Dieselbilen er god til de lange afstande og kræver typisk færre gearskift på motorvejen, da den har et relativt højt omdrejningsmoment. Dog kan dieselbilen være dyrere at anskaffe, idet der blandt andet ofte er højere ejerafgift på dieselbiler.

Brug noget tid på at vurdere dit kørselsbehov - og tag en snak med din bilrådgiver om, hvad der er den bedste løsning for dig.

 

Hvordan vurderer I, hvor meget min bil er værd?

Vi har gode og professionelle fagfolk til at vurdere hver enkelt bil, og du får altid en personlig vurdering fra en af vores bilrådgivere. Vi vurderer blandt andet din bil ud fra dens stand, hvor mange kilometer den har kørt, og de billeder du sender med din forespørgsel.

Vær ærlig om din bils tilstand og eventuelle fordele og mangler - så får du den mest præcise pris.