Flexleasing af luksusbiler

Lease din drømmebil - og betal kun afgift i den periode, hvor du leaser din bil

Hvad er flexleasing?

Flexleasing kan bedst af alt betegnes som en ny finansieringsmulighed. Når du flexleaser din bil, betaler du ikke den traditionelle registreringsafgift. I stedet betaler du din registreringsafgift i rater – og kun mens du benytter bilen.

Med flexleasing undgår du at binde en masse kapital i bilen, og du minimerer dermed værditabet. Da der ikke er betalt dansk registreringsafgift, kan du ved endt leasing sælge bilen på et langt større marked uden for landets grænser.

Når du har fundet drømmebilen, skal du overordnet set vælge mellem operationel og finansiel leasing, hvorefter din leasingaftale kan sættes sammen som enten privat- eller erhvervsleasing. Slutteligt tilbyder vi også muligheden for, at din flexleasingaftale kan fungere som sæson- eller splitleasing.

Kontakt os for rådgivning

 

 

Den fleksible vej til drømmebilen

Hos CARS.dk vil vi være din foretrukne bilforhandler af brugte luksusbiler. Når du har fundet drømmebilen hos os, skal du overordnet set vælge imellem operationel flexleasing eller finansiel flexleasing, hvorefter din leasingaftale kan sættes sammen som enten privat- eller erhvervsleasing.

Vælger du en operationel leasingaftale, får du størst mulig sikkerhed og økonomisk overblik.

Vælger du derimod en finansiel leasingaftale, indestår du selv for bilens restværdi ved endt leasingperiode - til gengæld er ydelsen lavere i leasingperioden. Langt størstedelen af leasingaftalerne hos CARS.dk er finansielle flexleasingaftaler, og med over 15 års erfaring inden for premiumbiler har vi den nødvendige ekspertise til at rådgive dig om den optimale leasingaftale for lige netop dig.

Når vi har afklaret, hvilken aftale der er bedst for dig, har du også mulighed for at vælge, om din flexleasingaftale skal fungere som sæsonleasing, hvor du leaser bilen i en bestemt periode, og om du er interesseret i splitleasing, hvor du deler leasingaftalen op imellem privat og erhvervsbrug.

 

Fordele ved flexleasing

  • Du betaler den forholdsmæssige registreringsafgift på bilen i stedet for fuld registreringsafgift
  • Du undgår at binde en masse kapital i bilen, og dermed minimerer du i sidste ende værditabet
  • Du får økonomisk sikkerhed, da du fra starten kender de udgifter, som du beregner dig på at afholde i den tid, hvor leasingaftalen løber
  • Din leasingaftale skræddersys efter dine aktuelle behov - både i forhold til dit forventede kørselsforbrug og dine økonomiske forhold

Operationel leasing

- når du vil vide præcis, hvad det koster dig hver eneste måned i leasingperioden

Med operationel flexleasing får du fuld budgetsikkerhed, og du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi ved endt leasing, da du blot leverer bilen tilbage

Finansiel leasing

- når du ønsker den laveste ydelse, men kan tage et større ansvar

Vælger du finansiel leasing, indestår du selv for restværdien efter endt leasingperiode, men til gengæld har du mulighed for at køre i din drømmebil til den laveste omkostning og kapitalbinding

Splitleasing

- når størstedelen af dit kørselsbehov er erhvervsrelateret

Driftsudgifterne på bilen opdeles mellem virksomheden og dig som privatforbruger, og ydelsen opdeles alt afhængigt af kørselsfordelingen i den pågældende måned

Kør efter sæson

Ønsker du at køre i din bil i en afgrænset periode af året, er det ingen hindring.

Med sæsonleasing kan du køre i åben cabriolet om sommeren eller robust firhjulstrækker om vinteren. Og bilen er udelukkende indregistreret i de udvalgte måneder, du kører i bilen.

Find den rette luksusbil

Det kan tage tid at finde den helt rigtige bil. Prioriterer du design og detaljer eller sikkerhed og ydeevne? Din kommende luksusbil skal gerne have hele pakken - men det er individuelt, hvad "hele pakken" er for dig.

Vi har forsøgt at gøre det lettere at finde ud af, hvilken bil der passer bedst til dig og dine behov, og samlet de mest populære og efterspurgte mærker i CARS.dk, så du kan fordybe dig i jagten på drømmebilen.