Import af leasingbil

Få hjælp til at hente bilen hjem fra udlandet

Indhent tilbud på leasingbil

Med flexleasing har du hele verden som markedsplads. Find drømmebilen på verdens største markedsplads for biler (mobile.de), udfyld formularen og modtag en leasing beregning indenfor 24 timer.

Når du kigger efter en attraktiv flexleasing bil, kan du med fordel søge ud fra følgende kriterier:

#1
Find en bil, hvor momsen kan løftes. På mobile.de fremgår det klart og tydeligt, hvis momsen ikke er låst til bilen (nettopris "MwSt"). Derved minimeres din finansieringssum.

#2
Bilens alder har stor indflydelse på den afgift der skal afregnes til staten. Derfor kan du med fordel kigge efter biler ældre end 36 måneder, da du herefter kan nøjes med at betale 0,5% afgift om måneden. Det er det absolut lavest mulige niveau.

God biljagt!

Kontakt os for import af leasingbil

Har du fundet drømmebilen på mobile.de? Udfyld formularen her, så laver vi en leasing beregning på bilen og hjælper med hjemtagningen.

Udfyld formularen og bliv kontaktet

Import af leasingbil fra udlandet

At finde drømmebilen er en spændende jagt. Du ved, hvad du går efter, og nu har du fået øje på lige nøjagtigt dét mærke, dén model med det helt rigtige udstyr - præcis den bil, du har ledt efter. Og så står den i Tyskland eller et andet sted uden for Danmarks grænser. Fortvivl ej, vi er her for at hjælpe dig. Hos CARS.dk har vi den nødvendige erfaring og kompetencerne til at sørge for, at din bil kommer sikkert tilbage fra udlandet og hjem i din garage. Så har du først fundet bilen, sørger vi for alle detaljerne.

Biler i Tyskland

I vores tysktalende naboland er der ofte et langt større udvalg af bruge biler, og det kan ofte godt betale sig at importere en bil fra Tyskland, da der kan være mange penge at spare. Søger du efter biler til salg i Tyskland får du adgang til et langt større udvalg på en lang række populære mærker. Med andre ord højner du muligheden for at finde netop dén importbil, du er på udkig efter, og som ellers kan være svær at finde på det danske marked.

Sådan får vi hentet bilen hjem

  • Find den bil, du søger

  • Kontakt én af vores bilrådgivere

  • Få rådgivning og sparring omkring leasingaftale

  • Vi sørger for import af bil til Danmark

  • Du får nøglen til ekstraordinær køreglæde

Brugte luksusbiler hos CARS.dk

Hos CARS.dk har vi en rendyrket passion for at hente de fedeste premiumbiler og brugte luksusbiler hjem til vores showroom, så du har det bedste udvalg. Vi har altid et stort udvalg af brugte luksusbiler stående - og vi gør en dyd ud af at håndplukke de bedste brugte biler, og du finder derfor alt fra Audi, Mercedes-Benz og BMW til Land Rover og Porsche i vores onlinegarage.

Besigtigelse af bilen før hjemtagning

Har du fundet en luksusbil uden for landets grænser, behøver du ikke selv at stå for besværet med at hente bilen hjem til Danmark. Vi arbejder professionelt med at få biler hjem til kunder, som har fundet deres nye drømmebil i udlandet. Alle biler besigtiges før hjemtagning med en grundig gennemgang af servicehistorik, røg og eventuelle skader, så bilen lever 100% op til dine forventninger, når den kommer til Danmark.

Rådgivning om leasing

Når først bilen er fundet er der ikke langt til, at du kan sætte dig bag rattet. Langt de fleste af vores kunder vælger finansiel leasing for at realisere drømmen om luksusbilen. Med finansiel leasing sparer du penge på den dyre registreringsafgift med en relativ lav månedlig ydelse, og du bestemmer selv hvor længe leasingperioden skal tegnes for.

Kontakt én af vores rådgivere omkring alt fra den optimale leasingform, beskatning og til forsikring på den valgte bil.

Audi R8 1120X1100
Porsche Carrera 1120X1100
Jaguar f-type
Mercedes Kolonne1
Bmw Cab Sølv 02
Range Rover_1120x1100
Bentley 1120X1100

Importbil fra Tyskland - sådan gør vi

Find din favorit

Der er et kæmpe udvalg og mange biler til salg i Tyskland - det første skridt er det virkeligt sjove; at udvælge drømmebilen blandt de mange brugte biler.

Kontakt os for import

Når du har fundet din drømmebil hjælper vi dig med alt det praktiske omkring bilimport - lige fra indregistrering af bil og udarbejdelse af skræddersyet flexleasingaftale.

Hjemtagning af bil

Vi samarbejder med professionelle og lokale folk, som grundigt gennemgår din bil for fejl og sørger for, at din bil lever 100% op til dine forventninger, inden den tages hjem til Danmark.

Fordele ved importbil fra Tyskland

  • Bredere udvalg på udstyrsmodeller på biler til salg i Tyskland

  • Kvalitetsbiler i god stand og ofte med et lavere kilometertal

  • God mulighed for at finde importbil fra Tyskland, som ikke findes i Danmark

Import fra Tyskland

Hos CARS.dk bliver en importbil fra Tyskland oftest hjemtaget på baggrund af et ønske om at flexlease. Som forhandler kan vi købe bilen hjem til nettopris (køb uden moms), hvilket betyder, at du har et bedre udgangspunkt til beregning af flexleasingydelse, så der kan altså være god værdi i at få hjælp til at importere bil fra Tyskland. Efter endt leasingaftale vil din importbil stå eksklusiv moms og afgift, og bilen kan derfor nemt sælges tilbage til det tyske, eller andre udenlandske, markeder.

Biler til salg i Tyskland har derudover ofte den fordel, at de har kørt færre kilometer, er bedre vedligeholdt og i bedre stand, end hvis du sammenligner med importbiler fra andre Europæiske lande - eller sågar i Danmark. Og har du først sat biljagten ind på en særlig luksusbil eller specialbil, kan du spare væsentligt meget ved at importere bil fra Tyskland i forhold til at finde bilen i Danmark - hvis du overhovedet er i stand til at finde bilen i Danmark.