VI HOLDER ÅBENT ONLINE OG ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

INFO VEDR. COVID-19

[ Senest opdateret 11.01.2021 ]

Vi har åbent for online betjening i vores bilhuse i Højbjerg og Vallensbæk inden for normal åbningstid. Se vores åbningstider her. På grund af de seneste tiltag mod COVID-19 er vores afdelinger lukket for fysiske besøg, men alligevel tilbyder vi de samme muligheder og services i vores salgsafdeling, som du kender - dog via telefon, e-mail og online platforme samt prøvekørsel, fremvisning og afhentning efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål, er vi til rådighed på telefon 86 150 150.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Vi er tilgængelige over telefon, e-mail og platforme såsom Microsoft TEAMS, Google Duo og Skype og sørger for, at du trygt kan handle bil hos os online.

Prøvekørsel efter aftale

Du kan prøvekøre alle vores biler efter individuel aftale - eksempelvis hjemme hos dig selv eller andetsteds.

Ifølge myndighedernes tiltag kan prøvekørslen ikke foregå fra vores salgsafdelinger, og derfor aftaler vi sammen med dig et alternativt sted, hvorfra du kan prøve bilen. Vi sørger naturligvis for afspritning af rat og gearknop, og vi kører altid ud med handsker og mundbind.

Kontakt os via telefon eller e-mail for en individuel aftale om prøvekørsel.

Fremvisning af biler online

Har du fundet en bil på vores hjemmeside, kan du få tilsendt en personlig videopræsentation. Ønsker du et direkte videoopkald med en af vores salgsrådgivere, kan vi også arrangere dette.

Kontakt os på telefon 86 150 150 eller skriv til din nærmeste afdeling herså finder vi en løsning sammen.

Afhentning af din nye bil

Skal du hente din nye bil, kan du gøre det som planlagt. Vi kontakter dig inden afhentningen, så vi sammen kan aftale de praktiske detaljer.