VI HAR ÅBENT OG ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

INFO VEDR. COVID-19

[ Senest opdateret 01.03.2021 ]

Vores bilhus i Højbjerg har åbent for besøg helt som normalt - og selvfølgelig med ekstra fokus på hygiejne og afstand. Se vores åbningstider her. Du er således mere end velkommen i vores bilhus, hvad end du vil se på vores biludvalg, prøvekøre en særlig bil eller snakke om mulighederne med en af vores bilrådgivere.

Hvis du endnu ikke har lyst til at besøge os fysisk, er vi naturligvis også tilgængelige online via e-mail, telefon og diverse platforme.

Har du spørgsmål, er vi til rådighed på telefon 86 150 150.

Ønsker du endnu ikke at besøge os fysisk, er vi tilgængelige over telefon, e-mail og platforme såsom Microsoft TEAMS, Google Duo og Skype inden for normal åbningstid. Vi sørger for, at du trygt kan handle bil hos os online.

Fremvisning af biler online

Har du fundet en bil på vores hjemmeside, kan du få tilsendt en personlig videopræsentation. Ønsker du et direkte videoopkald med en af vores salgsrådgivere, kan vi også arrangere dette.

Kontakt os på telefon 86 150 150 eller skriv til os herså finder vi en løsning sammen.

Afhentning af din nye bil

Skal du hente din nye bil, kan du også gøre det som planlagt. Vi kontakter dig inden afhentningen, så vi sammen kan aftale de praktiske detaljer.