VI HOLDER ÅBENT OG ER KLAR TIL AT SERVICERE DIG

INFO VEDR. COVID-19

[ Senest opdateret 28.10.2020 ]

Vi har åbent i vores bilhuse i Højbjerg og Vallensbæk som normalt (se åbningstiderne HER), og vi tilbyder naturligvis de samme muligheder og services i vores salgsafdeling, som du kender.

Vi tager vores kunders og medarbejderes trivsel, sundhed og velvære meget seriøst og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og samtidig sikre vores kunder en tryg kontakt med CARS.dk. Dette betyder, at vi ikke længere giver hånd, og at vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder.

Med andre ord sørger vi for at tage de nødvendige forholdsregler, så vi fortsat kan betjene dig i vores bilhuse.

Husk at anvende mundbind, når du besøger vores bilhuse.

Har du spørgsmål, er vi til rådighed på telefon 86 150 150.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Vi holder åbent som normalt og sørger for, at du trygt kan handle bil hos os. Det betyder, at du altid er velkommen til at komme forbi et af vores bilhuse for at se eller prøvekøre en bil i vores showrooms.

Vi har sørget for, at der er håndsprit i alle afdelinger og receptioner. Vores personale bærer mundbind eller visir og er instrueret i, hvordan de sørger for at holde et højt niveau af hygiejne.

Fremvisning af biler

Har du fundet en bil på vores hjemmeside, tilbyder vi, som et alternativ til det fysiske fremmøde i butikken, at du kan få tilsendt en personlig videopræsentation af vores biler. Ønsker du et direkte videoopkald med en af vores salgsrådgivere, kan vi også arrangere dette.

Ønsker du i stedet at få bilen fremvist på din hjemmeadresse, tilbyder vi også, at en af vores salgsrådgivere kører bilen hjem til dig.

Kontakt os på telefon 86 150 150 eller find din nærmeste CARS.dk afdeling herså finder vi en løsning sammen.

Afhentning af din nye bil

Skal du hente din nye bil, kan du naturligvis gøre det som planlagt. Vi tager imidlertid en række forbehold, så både du og vores medarbejdere kan føle sig trygge.

Derfor er det sædvanlige håndtryk udskiftet med et varmt smil, og sammen gennemgår vi diverse funktioner uden for bilen, så vi undgår tæt kontakt.

Vi er klar over, at dette ikke nødvendigvis giver dig en fyldestgørende gennemgang af bilen. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en ny gennemgang, når COVID-19 er ovre. 

Vi håber på din forståelse for dette tiltag.