Operationel flexleasing

Flexleasing med økonomisk tryghed

Operationel flexleasing er til dig, der har en god fornemmelse for dit årlige kørselsbehov og gerne vil have komplet økonomisk tryghed i din leasingaftale.

 

Operationel flexleasing hos CARS.dk

Når du vælger operationel leasing, står vi inde for bilens restværdi, når din leasingaftale ophører, og du kan aflevere bilen tilbage til os uden at skulle tænke på restværdi eller på, om bilen kan sælges. Du slipper med andre ord for at bekymre dig om nogle af de risici, som ellers kan være forbundet med at eje en bil. 

Operationel flexleasing giver dig en stabil og forudsigelig leasingperiode med faste månedlige ydelser. Det er vigtigt, at du har god føling med dit årlige kilometerbehov, når du opretter din leasingaftale, men derudover skal du blot tage stilling til, hvilken bil der skal hjem i garagen, og hvilket ekstraudstyr der passer til dine behov. Og husk, at der altid er mulighed for at justere dit kilometerbehov.

Vil du gerne blive klogere på flexleasing generelt og på, hvilke muligheder du har for at lease din drømmebil? Læs mere om flexleasing her.

Vælg operationel flexleasing, hvis:

  • du gerne vil slippe for at betale den store registreringsafgift
  • du ønsker en fast månedlig ydelse
  • du ønsker økonomisk tryghed og ikke vil bekymre dig om restværdi efter aftalens udløb
  • du ønsker fuld fleksibilitet og frihed krydret med en relativ lav månedlig leasingydelse

Få drømmebil og budgetsikkerhed til at gå op i en højere enhed

Uanset hvilken premiumbil du er på udkig efter, har du mulighed for at finansiere den gennem operationel flexleasing.