Brugte luksusbiler

brugte luksusbiler i CARS.dk
Brugte luksusbiler til salg

Er du på udkig efter en ny, brugt luksusbil? Så er du kommet til rette sted. Hos CARS.dk finder du et kæmpe udvalg af brugte tyske biler som Audi, BMW, Mercedes og Porsche – og en lang række af populære brugte luksusbiler.

Hos CARS.dk finder du også et bredt udvalg brugte luksusbiler fra Porsche, Ferrari og Land Rover og vores dedikerede team af kompetente bilrådgivere står klar til at rådgive dig i købet af din næste brugte luksusbil. Kontakt os for rådgivning omkring din brugte luksusbil. Vi har altid over 100 brugte eksklusive biler stående klar til en prøvetur i vores showroom, så du kan roligt gå på jagt efter drømmebilen. 

Overvejer du at importere brugt bil fra Tyskland? Læs mere omkring bilimport fra Tyskland

Når du har fundet din næste bil, kan du vælge lige præcis den flexleasingaftale, der passer bedst til dine behov. Vi har over 15+ års erfaring med rådgivning omkring nye og brugte luksusbiler. Når du først har fundet drømmebilen i vores showroom eller vores onlinegarage, hjælper vi dig med professionel rådgivning omkring køb og flexleasing af din brugte luksusbil – uanset, om den skal bruges privat, i firmaregi – eller som både/og.

Se alle vores brugte luksusbiler her

 

Tysk kvalitet i brugt Audi

Vores store showroom danner rammerne for alle de populære luksusbiler. Er du eksempelvis på udkig efter gode tyske luksusbiler? Af tyske Audi finder du bl.a. alt fra Audi A3, A6 og Audi Q-serien til den hidsige Audi R8.Er du på udkig efter en brugt Audi er du garanteret ultimativ tysk kvalitet, masser af udstyr og enestående køreegenskaber. Selvom din Audi ikke triller direkte ud fra fabrikken, får du rigtig meget tysk kvalitet for pengene i en lettere brugt Audi.

 

brugt audi
Stort udvalg i brugt BMW

BMW’s modeller fås både som SUV, stationcar, coupé, sedan, hatchback og cabriolet. Vores store udvalg af brugte BMW er kendetegnet ved det stilrene design og de kommer i mange lækre varianter. Gå f.eks. på jagt i blandt den sporty minibil i BMW 1-serie, den praktiske BMW 3-serie eller den ultimative luksusbil i hhv. BMW 7-serien – og er du klar til at tage ekstra hensyn til miljøet kan du med fordel hoppe med på den fantastiske BMW i-serie, som er kendetegnende ved bæredygtige el-biler, som gør hverdagen lidt grønnere.  

 

brugt bmw
Brugt Mercedes

Skal du ha' en Mercedes-Benz hjem i garagen? En Mercedes-Benz er et oplagt valg til dig, der er på jagt efter en lettere brugt drømmebil. Med en brugt Mercedes får du fortsat 100% driftstikker kørekomfort og avanceret teknologi. Du finder let din nye favorit blandt de mange tyske luksusmodeller, lige fra den mindre A-klasse, som den sporty luksusbil til V-klassens store familiebil og til de ekstravagante CLS eller GLC. Uanset hvilken model du vælger, er det tyske bilmærke indbegrebet af unik kørekomfort og avanceret teknologi.

 

brugt mercedes
Brugt Porsche

Den vel nok mest ikoniske sportsvogn nogensinde - Porsche 911 - er klar til at give køreglæden et ekstra gear. Men det er ikke kun 911, der er skabt til at skabe fryd for bilentusiaster verden over. Alle Porsches populære modeller appellerer til frihedssøgende sjæle med et bankende bilhjerte - lige fra den legendariske 911 til den familievenlige - men stadig sande sportsvogn - i en brugt Porsche Cayenne. Læs meget mere om Porsche og de mange eksklusive modeller herunder. 

brugt porsche

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her