Engros biler

Engros bil til salg hos CARS

Vi har altid engros biler på lager

CARS bilhuset i Højbjerg ved Århus, danner den perfekte ramme for en ekstraordinær biloplevelse. Vi har 15+ års erfaring med salg og leasing af luksusbiler, men tilbyder også et bredt udvalg af flotte engros biler til erhvervsdrivende.

Engros bilerne er typisk nogle som vi har fået i bytte og falder uden for vores segment. Bilsalget ses som en professionel handel mellem to erhvervsdrivende og sælges derfor uden garanti og reklamationsret. Det gør at du som kunde med et registreret CVR-nummer, kan købe bilen til en særdeles favorabel pris.

Selvom bilerne typisk har gået lidt flere kilometer end resten af vores bilsortiment, står vi selvfølgelig inde for kvaliteten - alle biler leveres med samme klargøring og gennemgang uanset antal kørte kilometer og årgang. Bilerne sælges som et afhentningstilbud til CVR-nummer, hvilket betyder at du som erhvervsdrivende kan gøre en ekstra god handel. Engros bilerne Sælges til den viste pris og vi tilbyder ikke muligheder for erhvervsleasing af engros biler.

Hos CARS består vores engros-udvalg primært af mærkerne BMW, Land Rover, Audi og VW. Vi har stor viden om disse bilmærker, så vi kan med garanti besvare på de spørgsmål som du skulle ligge inde med ift. køb af engros bil. Vi tager ikke brugte biler i bytte ved salg af engros biler, da vi primært beskæftiger os med salg og leasing af biler i luksusklassen.

Alle annoncerede engros biler kan besigtiges og prøvekøres hos CARS. Der er mulighed for frit at komme ned til din lokale CARS for en fremvisning af din næste engros bil, i samme omgang byder vi gerne på kaffe og en god sluder om alle fordelene ved køb af en engros bil. I vores fantastiske bilhus har du som erhvervsdrivende en unik mulighed for at afholde dit næste firmamøde eller netværkssammenkomst. Vi kender til vigtigheden af et Premium mødested til Premium folket.

Hvis du som privatperson søger en ny bil, så er det ikke muligt at købe en engros bil. Man har dog stadigvæk muligheden for at gå på jagt blandt vores 150 andre brugte biler, og de er selvfølgelig omfattet af vores brugtbilsgaranti.

Vi lever og ånder for at sælge og videreformidle vores store udvalg af biler til Aarhus og omegn – hvis du har fundet en som falder i din smag, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige bilrådgivere. Skulle drømmebilen stå udenfor Danmarks grænser, så er vi behjælpelige med at få den hjem til landet, samt lave en leasingaftale der passer til dine ønsker.

Har du yderligere spørgsmål?

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her