Flexleasing

Leasing af luksusbiler

CARS Premium Flexleasing

 

- betal kun afgift i den periode, hvor du leaser din bil

 

Hvad er flexleasing?

Flexleasing kan bedst af alt betegnes som en ny finansieringsmulighed. Når du vælger at flexlease din bil, betaler du ikke den traditionelle registreringsafgift på 150%, men derimod betaler du din registreringsafgift i rater, og kun mens du benytter bilen.

 

En af de mange fordele ved flexleasing er blandt andet, at du undgår at binde en masse kapital i bilen, og dermed minimerer du i sidste ende værditabet. Samtidig kan du ved endt leasing sælge bilen på et langt større marked uden for landets grænser, da der ikke er betalt dansk registreringsafgift.

 

Når du har fundet drømmebilen, skal du overordnet set vælge imellem operationel eller finansiel flexleasing, hvorefter din leasingaftale kan sættes sammen som enten privat- eller erhvervsleasing. Slutteligt tilbyder vi også valget mellem at din flexleasingaftale kan fungere som sæson- eller splitleasing.

 

Læs meget mere om de forskellige aspekter ved flexleasing herunder.

Leasing / Flexleasing hos CARS
Model over flexleasing

Operationel leasing

- er til dig, som ønsker at vide præcis, hvad det koster dig hver eneste måned i leasingperioden. Med operationel leasing får du fuld budgetsikkerhed, og du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi, når leasingperioden udløber, da du blot leverer bilen tilbage.

 

Læs mere

Finansiel leasing

- er til dig, som ønsker at eje din bil ved udgang af din leasingaftale. Vælger du finansiel leasing, bærer du en lidt højere risiko, da du på sigt selv skal købe din bil eller anvise en køber efter udløb af leasingaftalen. Til gengæld slipper du for at optage et billån i din bank.

 

Læs mere

 

 

Sæson- eller splitleasing

- er endnu en valgmulighed i din skræddersyede flexleasingaftale. Her handler det om at vurdere sit kørselsbehov og -mønster, for at få den helt rigtige leasingaftale. Lad os hjælpe dig med at vurdere, hvad der er den helt rigtige løsning for lige præcis dig. 

 

Læs mere

Vi hjælper dig godt på vej

Er du nysgerrig på, om flexleasing er noget for dig? Kom ned i CARS Premium, hvor du kan mærke kvaliteten, køreglæden, se de lækre biler med egne øjne og samtidig blive klogere på de mange muligheder.

Skriv til os - vi finder den bedste leasingaftale til dine behov

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her