Hvad er flexleasing?

flexleasing af brugte luksusbiler

Lease din drømmebil

- og betal kun afgift i den periode, hvor du leaser din bil

 

Flexleasing af luksusbiler

Flexleasing kan bedst af alt betegnes som en ny finansieringsmulighed. Når du flexleaser din bil, betaler du ikke den traditionelle registreringsafgift. I stedet betaler du din registreringsafgift i rater – og kun mens du benytter bilen.

 

Med flexleasing undgår du at binde en masse kapital i bilen, og du minimerer dermed værditabet. Da der ikke er betalt dansk registreringsafgift, kan du ved endt leasing sælge bilen på et langt større marked uden for landets grænser.

 

Når du har fundet drømmebilen, skal du overordnet set vælge mellem operationel og finansiel leasing, hvorefter din leasingaftale kan sættes sammen som enten privat- eller erhvervsleasing. Slutteligt tilbyder vi også muligheden for, at din flexleasingaftale kan fungere som sæson- eller splitleasing.

 

Leasing / Flexleasing hos CARS

 

  Den fleksible vej til drømmebilen

  Hos CARS.dk vil vi være din foretrukne bilforhandler af brugte luksusbiler. Når du først har fundet drømmebilen hos os, skal du overordnet set vælge imellem operationel flexleasing eller finansiel flexleasing, hvorefter din leasingaftale kan sættes sammen som enten privat- eller erhvervsleasing.

  Vælger du en operationel leasingaftale, får du størst mulig sikkerhed og økonomisk overblik - vælger du derimod en finansiel leasingaftale, indestår du selv for bilens restværdi ved endt leasingperiode, til gengæld er ydelsen lavere i leasingperioden. Langt størstedelen af leasingaftalerne hos CARS.dk er finansielle flexleasingaftaler, og med over 15 års erfaring med premiumbiler har vi den nødvendige ekspertise til at rådgive dig om den optimale leasingaftale for lige netop dig.

  Når du først har afklaret, hvilken aftale der er bedst for dig, tilbyder vi også valget mellem, om din flexleasingaftale skal fungere som sæson- eller splitleasing, hvor du enten leaser bilen i en bestemt periode eller deler leasingaftalen op imellem privat og erhverv.

  Fordele ved flexleasing

  • Du betaler den forholdsmæssige registreringsafgift på bilen i stedet for fuld registreringsafgift
  • Du undgår at binde en masse kapital i bilen, og dermed minimerer du i sidste ende værditabet
  • Du får økonomisk sikkerhed, da du fra starten kender de udgifter, du beregner dig på at afholde i den tid, hvor leasingaftalen løber
  • Din leasingaftale skræddersyes efter dine aktuelle behov - både i forhold til dit forventede kørselsforbrug og økonomiske forhold

   

  flexleasingmodel hos CARS.dk

  Operationel leasing

  - er til dig, som ønsker at vide præcis, hvad det koster dig hver eneste måned i leasingperioden. Med operationel leasing får du fuld budgetsikkerhed, og du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi, når leasingperioden udløber, da du blot leverer bilen tilbage.

   

  Læs mere om operationel leasing

  Finansiel leasing

  - er til dig, som ønsker den laveste ydelse, men kan tage et større ansvar. Vælger du finansiel leasing, indestår du selv for restværdien efter endt leasingperiode, men til gengæld har du mulighed for at køre i din drømmebil til den laveste omkostning og kapitalbinding. 

   

  Læs mere om finansiel leasing

   

   

  Splitleasing

  - er til dig, hvor størstedelen af dit kørselsbehov er erhvervsrelateret. 
  Driftsudgifterne på bilen opdeles mellem virksomheden og dig som privatforbruger, og ydelsen opdeles alt afhængigt af kørselsfordelingen i den pågældende måned.

   

  Læs mere om splitleasing

  Kør efter sæson

  Ønsker du at køre i din bil i en afgrænset periode af året, er det ingen hindring. Med sæsonleasing kan du køre i åben cabriolet om sommeren eller robust firhjulstrækker om vinteren. Og bilen er udelukkende indregistreret i de udvalgte måneder, du kører i bilen.

   

  Læs mere om sæsonleasing

  lease efter sæson - sommerleasing - vinterleasing
  Find den rette luksusbil

  Det kan tage tid at finde den helt rigtige drømmebil for dig. Prioriterer du design, elegance og detaljer - eller sikkerhed, udsyn, motorkraft og ydeevne? Din kommende luksusbil skal gerne have hele pakken, og det er individuelt, hvad der er "hele pakken" for dig. Vi har forsøgt at gøre det lettere at finde ud af, hvilken bil, der passer bedst til dig og dine behov. Vi har samlet vores mest populære og efterspurgte mærker i CARS.dk, så du kan fordybe dig i jagten på drømmebilen.

  populære luksusbiler
  Skriv til os - vi finder den bedste leasingaftale til dine behov

  Kræver en bruger

  Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
  Opret en bruger eller log ind.

  Opret bruger her

  Jeg har allerede en CARS bruger

  Log ind her