Import af bil

import bil tyskland

Få hjælp til at hente bilen hjem fra udlandet
 

Import af bil fra udlandet

Vi ved det. At finde drømmebilen er en spændende jagt. Du ved, hvad du går efter og nu har du fået øje på lige nøjagtigt dét mærke, dén model med dét rigtige udstyr - præcis den bil, du har ledt efter. Og den står i Tyskland... Eller et andet sted uden for Danmarks grænser, men fortvivl ej, vi er her for at hjælpe dig.

Hos CARS.dk har vi den nødvendige erfaring og kompetence til at sørge for, at din bil kommer sikkert fra udlandet og hjem i din garage. Så har du først fundet bilen, sørger vi for alle detaljer.

 

Sådan får vi hentet bilen hjem

  • Find den bil, du søger
  • Kontakt én af vores bilrådgivere
  • Rådgivning og beslutning omkring leasingaftale
  • Vi sørger for import af bil til Danmark
  • Du har nøglen til ekstraordinær køreglæde

 

Find en bilrådgiver, der kan hjælpe

Besigtigelse af bilen før hjemtagning

Har du fundet en luksusbil uden for landets grænser, behøver du ikke selv at stå for besværet med at hente bilen hjem til Danmark. Vi arbejder professionelt med at få biler hjem til kunder, som har fundet deres nye drømmebil i udlandet. Alle biler besigtiges før hjemtagning med en grundig gennemgang af servicehistorik, røg og eventuelle skader, så bilen lever 100% op til dine forventninger, når den kommer til Danmark.
 

Rådgivning om leasing

Når først bilen er fundet er der ikke langt til, at du kan sætte dig bag rattet. Langt de fleste af vores kunder vælger finansiel leasing for at realisere drømmen om luksusbilen. Med finansiel leasing sparer du penge på den dyre registreringsafgift med en relativ lav månedlig ydelse, og du bestemmer selv hvor længe leasingperioden skal tegenes for.

 

Kontakt én af vores rådgivere omkring alt fra den optimale leasingform, beskatning og til forsikring på den valgte bil.

 

Læs om leasing   Kontakt os 

 

Få bilen hjem fra tyskland

Hos CARS.dk har vi en rendyrket passion i at hente de fedeste premiumbiler og brugte luksusbiler hjem til vores showroom, så du har det bedste udvalg. Vi har over 100 brugte luksusbiler stående - og du kan se det store udvalg af bl.a. Land Rover, Mercedes, BMW, Jaguar og Porshce. 

 

Find din luksusbil i vores onlinegarage

import bil
Ekstraordinær køreglæde starter her
luksusbiler i CARS

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her