Import af bil fra Tyskland

import af bil fra tyskland

Få hjælp til at importere brugt bil fra Tyskland

Biler til salg i Tyskland

Fordele ved importbil fra Tyskland

  • Bredere udvalg på udstyrsmodeller på biler til salg i Tyskland
  • Kvalitetsbiler i god stand og ofte med et lavere kilometertal
  • God mulighed for at finde importbil fra Tyskland, som ikke findes i Danmark

I vores tysktalende naboland er der ofte et langt større udvalg af brugte biler, og det kan ofte godt betale sig at importere bil fra Tyskland, da der kan være mange penge at spare. Søger du efter biler til salg i Tyskland får du adgang til et langt større udvalg på udstyrsmodeller på en lang række populære bilmærker. Med andre ord højner det muligheden for at finde lige nøjagtigt dén importbil, du er på udkig efter, og som ellers kan være svær at finde på det danske marked.

Hos CARS.dk bliver en en importbil fra Tyskland oftest hjemtaget på baggrund af et ønske om en flexleasing. Som forhandler kan vi købe bilen hjem til nettopris (køb uden moms), hvilket betyder, at du har et bedre udgangspunkt til beregning af flexleasingydelse, så der kan altså være god værdi i at få hjælp til at importere bil fra Tyskland. Efter endt leasingaftale vil din importbil stå ekskl. moms og afgift, og bilen kan derfor nemt sælges tilbage til det tyske eller andre udenlandske markeder.

Er du på jagt efter et tysk bilmærke? Læs mere om brugte tyske biler

Biler til salg i Tyskland har derudover ofte den fordel, at de har kørt færre kilometer, er bedre vedligeholdt og i bedre stand, end hvis du sammenligner med imporbiler fra andre Europæiske lande - eller sågar i Danmark. Og har du først sat biljagten ind på en særlig luksusbil eller specialbil, kan du spare væsentligt meget ved at importere bil fra Tyskland i forhold til at finde bilen i Danmark – hvis du endda overhovedet er i stand til at finde bilen i Danmark.

Importbil fra Tyskland - sådan gør vi

Find din favorit

Der er et kæmpe udvalg og mange biler til salg i Tyskland - det første skridt er det virkeligt sjove; at udvælge drømmebilen blandt de mange brugte biler.

Kontakt os for import

Når du har fundet din drømmebil hjælper vi dig med alt det praktiske omkring bilimport - lige fra indregistrering af bil og udarbejdelse af skræddersyet flexleasingaftale.

Hjemtagning af bil

Vi samarbejder med professionelle og lokale folk, som grundigt gennemgår din bil for fejl og sørger for, at din bil lever 100% op til dine forventninger, inden den tages hjem til Danmark.

Brugte luksusbiler hos CARS.dk

Hos CARS.dk har vi et bredt udvalg af både tyske biler og brugte luksusbiler fra alle de populære bilmærker.Vi gør en dyd ud af at håndplukke de bedste brugte biler fra det tyske marked, og du finder derfor alt fra Audi, Mercedes-Benz og BMW til Land Rover, Porsche og Ferrari i vores onlinegarage.

 

biler til salg i tyskland
Fra Tyskland til Danmark - din køreglæde starter hos CARS.dk. Kontakt os uforpligtende i dag
få hjælp til import af bil fra tyskland
importbil fra tyskland

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her