Luksusbiler hos CARS

Audi R8

Find din drømmebil

- i Danmarks fedeste bilhus 

Ekstraordinær køreglæde i en luksusbil

Verden udenfor suser forbi, mens du sidder i det formstøbte sæde, der blidt omfavner din krop. Alt lyd overdøves af den karakteristiske lyd fra motoren under kølerhjelmen. Enhver bevægelse på speederen får denne bil til at reagere og tage fat. Luksusbilen, du sidder i, gør enhver køreoplevelse ekstraordinær og unik. Dét er livet.

 

CARS er vejen til at realisere drømmene, så du kan køre rundt i dine drømmebiler. Vi har over 150 luksusbiler stående i vores bilhus, og hvis drømmebilen ikke er iblandt vores udvalg, hjælper vi med at skaffe den hjem til dig gennem vores samarbejdspartnere i udlandet.

 

Find din luksusbil her 

CARS Danmark | Danmarks fedeste bilhus
Biler med et ekstra gear

Nogle gange handler det ikke så meget om distancen, men snarere om hvordan du vælger at komme til slutdestinationen. Med en luksusbil vil du opleve, at et transportmiddel ikke kun behøver at kunne transportere dig fra A til B. Det er en bil, der gør din køreoplevelse til noget helt særligt. Hver eneste gang du sætter dig bag rattet. 

 

Biler i denne klasse har stærkere motorer under kølerhjelmen, et flot design, og de er ofte stopfyldte med udstyr. Intet er overladt til tilfældighederne i en luksusbil og dette uanset, om du vælger en Mercedes, Audi, BMW eller et helt fjerde bilmærke.  

Jaguar F-type
Leasing – luksusbil til en overkommelig pris

Fordele ved leasing

  • Undgå den traditionelle registreringsafgift
  • Lav likviditetsbinding
  • Ingen kilometerbegrænsning
  • Minimal afskrivning
  • Økonomisk sikkerhed med faste udgifter

Luksusbiler er dyre at erhverve sig, hvis du ønsker at købe en bil af denne kaliber. Flexleasing er en fordelagtigt finansieringsform, da du undgår den traditionelle registreringsafgift på 150%, da denne betales i rater i den periode, du har bilen. Flexleasing rummer en lang række fordele, der gør det fordelagtigt for dig at lease din luksusbil.

Udover de finansielle fordele ved leasing af luksusbiler, har du med flexleasing mulighed for at skifte bil oftere, så du kan køre i alle dine drømmebiler. Du behøver nemlig ikke bekymre dig om, at bilen falder i værdi, da restværdien aftales på forhånd. Det giver dig frihed til at have flere drømmebiler, som du med god samvittighed kan parkere i din garage. Flexleasing er derfor en sand gave for ægte bilelskere.

Audi

Den tyske bilfabrikant Audi er kendt for sine sportslige og luksuriøse biler, der holder i mange år. Audis ikoniske fire ringe, der danner logoet, er et symbol på prestige, luksus og hestekræfter. En bil fra dette bilmærke sikrer dig luksus og ekstraordinær køreglæde.

 

Med en Audi går du ikke på kompromis med kvaliteten, da du med garanti får en luksusbil i et stilrent design. Uanset hvilken model du vælger, indeholder alle biler højteknologisk udstyr, der vil imponere dig, hver gang du sætter dig ind i en bil af denne klasse. Tiden på vejene vil føles legende lette.

 

Se mere om køb og leasing af Audi her 

Audi | CARS
BMW

Lad dig imponere af BMW, der producerer tidsløse og sportslige luksusbiler. I disse biler vil du opleve, at du hverken går med kompromis med kvalitet eller kørekomfort. En BMW sikrer dig nemlig uspoleret køreglæde i et selvsikkert design.

 

BMW er kendt for den to-delte kølergrill i front og baghjulstræk, der er en fordel i accelerationsøjeblikket, da mere vægt er på de trækkende hjul. Med en BMW får du en bil fra et prisvindende mærke, der udmærker sig på sportslige køreegenskaber samt deres eksklusive designs.

 

Læs mere om BMW her

BMW M1
Mercedes-Benz

Biler fra det tyske bilmærke Mercedes-Benz stråler af udsøgt luksus, når de svæver hen over vejen. De har en imponerende kørekomfort med deres driftsikre motorer under kølerhjelmen, der sikrer en lang levetid på din luksusbil.

 

En Mercedes-Benz er ikke en hvilken som helst bil, da yderst avanceret teknologi, elegante designlinjer og enestående køreegenskaber er standard i bil af denne klasse. Du får en prestigefyldt bil, der med garanti vil imponere alle, der får lov til at sidde med ved siden af dig.

 

Udforsk Mercedes-Benz her

Brugt Mercedes GLE 500
Skal vi finde din luksusbil?
CARS Danmark | Danmarks fedeste bilhus
Rendyrket køreglæde hvér gang
CARS Danmark | Danmarks fedeste bilhus

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her