Vi er CARS.dk

Om CARS.dk

Historien om Danmarks fedeste bilhus

Hos CARS.dk deler vi en stærk passion for eksklusive biler, og vi håndplukker de bedste premiumbiler fra de bedste bilmærker som f.eks. Jaguar, Porsche, Land Rover, Mercedes-Benz, Audi og BMW.

Vi tilbyder skræddersyede flexleasingaftaler til privat og erhverv - både til dig, som ønsker budgetsikkerhed i leasingperioden, og til dig, som kan tage en større risiko og samtidig får en lavere ydelse, som gør drømmen om luksusbilen en realitet.

Søger du en specifik model, som ikke står i vores showroom? Så hjælper vi dig også med at finde den - og har du fundet drømmebilen i udlandet, hjælper vi dig gerne med alt det praktiske, så du kan få den hjem i din egen garage.

Vi har 15+ års erfaring med premium. Det gør os til en troværdig og stabil samarbejdspartner, når du er på udkig efter drømmebilen. Vi giver dig kort sagt de bedste forudsætninger for at komme godt på vej med ekstraordinær køreglæde.

Troværdighed og tilgængelighed

Vi har startet CARS.dk med ønsket om at skabe Danmarks mest spændende bilforhandler, som samler et bredt udvalg af unikke premiumbiler under ét tag.

I CARS.dk er troværdighed og tilgængelighed nøgleord. Vi har en klar mission om at give dig mulighed for at se, dufte og prøvekøre de mange eksklusive biler, og du får, hvad du ser. Derfor har vi samtlige biler, som vises her på hjemmesiden, stående klar til at dreje nøglen i bilhuset.

Digital i en fysisk verden

Vi brænder for at skabe den gode oplevelse - både fysisk i vores bilhus og på vores digitale platforme. Oplevelser, som hænger sammen for vores kunder.

Vi arbejder hver dag på at forene det bedste fra de to verdener. Det er en evig proces, og du vil i CARS.dk opleve både fysiske og digitale ændringer, når du besøger vores bilhus, og når du sætter dig godt til rette i sofaen og browser rundt på CARS.dk.

En del af Via Biler Gruppen

CARS.dk fungerer som en selvstændig bilforhandler, som formelt ejes af Via Biler Gruppen. Med Via Bilers 30+ år i den danske bilbranche giver dette os åbenlyse fordele. Hver eneste dag arbejder vi med dét, vi gør bedst: biler. Og vi drives af at samarbejde med mennesker og skabe langvarige, værdifulde relationer - egenskaber, som vi bringer med ind i CARS.dk.

CARS.dk er dermed en troværdig og attraktiv bilforhandler, som er her i dag, i morgen og på den lange bane.

Velkommen til!

Vores værdier

Vi mener, at mennesker betyder alt - derfor har vi også mennesker ansat, som kan give dig den bedste rådgivning, både som kunde og individ. Og vi arbejder altid ud fra vores passion for biler, ærlighed og høje standard for kvalitet og service.

Rendyrket køreglæde og bil-begejstring

Vi er drevet af et ønske om at skabe køreglæde via kompetent rådgivning. Vi sælger og leaser brugte biler med hjerne og hjerte; til dig, der skal bruge et transportmiddel, der kan fragte dig fra A til B; til dig, der vil give fuld skrue på kvalitet og luksus; og til dig, der ligger lige midt imellem.

Ærlig bilhandel

Vi er ærlige over for vores kunder, vores samarbejdspartnere og hinanden. Når du handler hos CARS.dk, behøver du ikke bekymre dig om at finde fejl og skønhedspletter på din kommende bil. Vi klargør din bil 100%, så du kan tage dit valg på et ærligt og reelt grundlag.

Kvalitet på den korte og den lange bane

Vi lader intet være op til tilfældigheder. Uanset om du køber eller leaser din bil hos CARS.dk, får du enestående kvalitet og service - lige fra dit første møde med os, når bilnøglen lægges i dine hænder, og når vi ses til et nyt køb eller en ny leasingaftale.

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her