Vi er CARS

Historien om Aarhus’ største brugtbilshus

Troværdighed og tilgængelighed

Vi har startet CARS med et ønske om at skabe et spændende brugtbilshus i Aarhus, som samler et bredt udvalg af brugte biler under ét tag. 

I CARS er troværdighed og tilgængelighed nøgleord. Vi har en klar mission om at give mulighed for at se og prøvekøre de mange biler, og du får, hvad du ser. Derfor har vi samtlige biler, som vises her på hjemmesiden, stående klar til at dreje nøglen i bilhuset. 

Digital i en fysisk verden

Vi brænder for at skabe den gode oplevelse - både fysisk i vores bilhus og på digitale platforme. Oplevelser, som hænger sammen for vores kunder.

Vi arbejder hver dag på at forene det bedste fra de to verdener. Det er en evig proces, og du vil i CARS opleve både fysiske og digitale ændringer, når du besøger vores bilhus og når du sætter dig godt til rette i sofaen og browser rundt på CARS.dk.

En del af Via Biler Gruppen

CARS fungerer som en selvstændig virksomhed, som ejes formelt af Via Biler Gruppen. Med Via Bilers 30+ år i den danske bilbranche, giver dette os åbenlyse fordele. Hver eneste dag arbejder vi med det, vi gør bedst - biler - og vi drives af at samarbejde med mennesker og skabe langvarige, værdifulde relationer - egenskaber, som vi bringer med ind i CARS.

CARS er en troværdig og attraktiv samarbejdspartner, som er her idag, imorgen og på den lange bane.

Velkommen til CARS Premium!

Vores værdier

Vi mener, at mennesker betyder alt - derfor har vi også mennesker ansat, som kan give dig den bedste rådgivning, både som kunde og individ. Og vi arbejder altid ud fra vores passion for biler, ærlighed og høje standard for kvalitet og service.

Rendyrket køreglæde og bil-begejstring

Vi er drevet af et ønske om at skabe køreglæde via kompetent rådgivning. Vi sælger og leaser brugte biler med hjerne og hjerte; til dig, der skal bruge et transportmiddel, der kan fragte dig fra A til B - til dig, der vil give fuld skrue på kvalitet og luksus - og til dig, der ligger lige midt imellem.

Ærlig bilhandel

Vi er ærlige over for vores kunder, vores samarbejdspartnere og hinanden. Når du handler hos CARS, behøver du ikke bekymre dig om at finde fejl og skønhedspletter på din kommende bil. Vi finder fejlene for dig, så du udelukkende kan tage dit valg på et ærligt og reelt grundlag.

Kvalitet på den korte og den lange bane

Vi lader intet være op til tilfældigheder. Uanset, om du køber eller leaser din bil hos CARS, får du enestående kvalitet og service - lige fra dit første møde med os, til bilnøglen lægges i dine hænder og til vi ses til nyt køb og service.

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her