Receptionist/værtinde

Til vores fantastiske bilhus i Højbjerg ved Aarhus søger vi en udadvendt, koordineringsstærk og topprofessionel receptionist/værtinde til bemanding af receptionen i vores premium showroom.

I CARS brænder vi for at skabe den gode oplevelse, og det er vores klare mission at give vores gæster/kunder den bedst mulige oplevelse. Vi har rammerne, premiumbilerne og de super dygtige kollegaer – vi mangler bare dig…!

Som receptionist/værtinde i CARS bliver du den første person, vores gæster møder, hvad enten de henvender sig personligt eller pr. telefon - og du bliver det helt naturlige bindeled mellem kunder, bilrådgivere og den sublime kundeoplevelse. 

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • Modtagelse af kunder/gæster herunder også telefonpasning/omstilling
  • Booking af mødelokaler
  • Koordinere og planlægge events og møder
  • Tage billeder og mobilfilm af dagligdagens gøremål; f.eks. når der kommer et nyt parti biler hjem fra Tyskland, der afholdes et event mm., som videresendes til marketing
  • Håndtering af Trustpilot
  • Indkøb, klargøring samt oprydning i forbindelse med møder/events
  • Kontakt til leverandører og andre samarbejdspartnere
  • Godkendelse af fakturer samt hjælp til kundeafregning
  • Forefaldne ad hoc-opgaver herunder administrative opgaver

Det er en stilling, som kræver en person, der er kendetegnet ved at være selvkørende, proaktiv, smilende, har ben i næsen og som konstant er tunet ind på at løse opgaverne bedst muligt til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer ugentligt (ekskl. frokostpause) og som placeres i tidsrummet 09:00 – 17:30 mandag til fredag. Ved arrangementer/event er du indstillet på merarbejde ligesom arbejde på usædvanlige tidspunkter må påregnes.

CARS tilbyder til gengæld en spændende og selvstændig hverdag fyldt med gode oplevelser i et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet (i bogstaveligforstand) i et topmoderne bilhus og hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd.

En del af Via Biler Gruppen

CARS fungerer som en selvstændig bilforhandler, som formelt ejes af Via Biler Gruppen. Med Via Bilers 30+ år i den danske bilbranche giver dette os åbenlyse fordele. Hver eneste dag arbejder vi med dét, vi gør bedst - biler - og vi drives af at samarbejde med mennesker og skabe langvarige, værdifulde relationer - egenskaber, som vi bringer med ind i CARS.

CARS er dermed en troværdig og attraktiv bilforhandler, som er her i dag, i morgen og på den lange bane.

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 2. september 2018

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Spørgsmål vedrørende stillingen kan ske til Direktør Mads Lykke Poulsen på mail mlp@viabiler.dk eller på telefon 40965541.

Send os din ansøgning her

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her