Sæson- eller splitleasing

Splitleasing eller sæsonleasing hos CARS

Skræddersy din flexleasingaftale

 

Splitleasing

Splitleasing, som også kaldes deleleasing, er for dig, der både kører privat og arbejdsrelateret. Denne leasingmodel er især fordelagtig, hvis du kører mindst 60% erhverv og max. 40% privat. På den måde deler, eller splitter, vi kontrakten op i to identiske leasingaftaler til både firmaet og dig. 

Ved splitleasing bliver du eksempelvis heller ikke beskattet af fri bil, hvis du har egen virksomhed, hvilket du ellers bliver ved almindelig firmabil. 

Hos CARS kan vi hjælpe dig med at vurdere dine kørselsbehov og derefter skræddersy den helt rigtige løsning. Det er ret simpelt - samtidig med at du sparer penge på din drømmebil.

 

Sæsonleasing

Vil du helst køre åben sportsvogn om sommeren, men vil du gerne være fri for sne og slud på kalechen i de grå og kedelige vintermåneder? Så er sæsonleasing et oplagt valg - ved sæsonleasing bestemmer du nemlig selv leasingperioden. Du kan eksempelvis køre åben Porsche om sommeren og erstatte den med en lækker og robust Range Rover om vinteren.

Du betaler altså kun for at køre et vist antal måneder i bilen - og derfor betaler du også kun registreringsafgift i den periode, du bruger bilen.

Sæsonleasing er altså ideelt for sportsbiler, cabrioleter, større firehjulstrækkere eller lignende special- eller premium biler, der bruges enten om sommeren eller vinteren.

Skriv dit spørgsmål til os.

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her