Splitleasing

Splitleasing eller sæsonleasing hos CARS

Del din aftale mellem privat og virksomhed

Splitleasing

Splitleasing, som også kaldes "deleleasing", er for dig, der kører både privat og erhvervsrelateret. Forudsat at majoriteten af din kørsel er erhvervsrelateret, kan splitleasing være en attraktiv mulighed for at undgå
firmabilsbeskatning ved privat anvendelse.

Splitleasing er fordelagtig, hvis du kører mindst 60% erhverv og max. 40% privat, men oftest ligger en splitleasingaftale på 80/20, hvor 80 % er erhvervsmæssigt og 20% er privat kørsel. Ved underskrivelse af kontrakt splitter vi leasingaftalen op i to dele - én til virksomheden og én til privatforbrugeren på samme bil. Fordelingen af kørselsbehovet estmimeres i aftalens første måned og efterreguleres den følgende måned efter det faktuelle kørselsregnskab.

Undgå beskatning af fri bil, hvis du har egen virksomhed

Ved splitleasing bliver du eksempelvis heller ikke beskattet af fri bil, hvis du har egen virksomhed, hvilket du ellers bliver ved almindelig firmabil. 

Hos CARS har vi stor erfaring i at rådgive omkring splitleasing. Når du har fundet bilen, hjælper vi dig med at vurdere dit kørselsbehov og derefter skræddersyr vi den helt rigtige løsning. Det er ret simpelt - og du sparer penge på din drømmebil.

Inden din leasingaftale kan etableres, hjælper vi dig med at afklare, om aftalen skal være finansiel eller operationel. Du kan også blive klogere på, hvad flexleasing er, i linket herunder.

Skriv dit spørgsmål til os.

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her