Splitleasing af luksusbil

Splitleasing eller sæsonleasing hos CARS

Split din leasingaftale mellem privat og virksomhed

Splitlease din brugte luksusbil hos CARS.dk

Splitleasing, som også kaldes "deleleasing", er for dig, der kører både privat og erhvervsrelateret. Forudsat at majoriteten af din kørsel er erhvervsrelateret, kan splitleasing være en attraktiv mulighed for at undgå
firmabilsbeskatning ved privat anvendelse, når du ønsker at lease din drømmebil.

Splitleasing er fordelagtig, hvis du kører mindst 60% erhverv og max. 40% privat, men oftest ligger en splitleasingaftale på 80/20, hvor 80 % er erhvervsmæssigt og 20% er privat kørsel. Ved underskrivelse af din leasingkontrakt splitter vi leasingaftalen op i to dele - én til virksomheden og én til dig som privatforbruger på samme bil. Fordelingen af kørselsbehovet estmimeres i aftalens første måned og efterreguleres den følgende måned efter det faktuelle kørselsregnskab.

Undgå beskatning af fri bil, hvis du har egen virksomhed

Ved splitleasing bliver du eksempelvis heller ikke beskattet af fri bil, hvis du har egen virksomhed, hvilket du ellers bliver ved almindelig firmabil. 

Hos CARS.dk har vi stor erfaring i at rådgive omkring splitleasing. Når du har fundet bilen, hjælper vi dig med at vurdere dit kørselsbehov og derefter skræddersyr vi den helt rigtige løsning. Det er ret simpelt - og du sparer penge på din drømmebil.

Inden din leasingaftale kan etableres, hjælper vi dig med at afklare, om din flexleasingaftale skal være finansiel eller operationel. Mangler du at finde bilen? Du kan se alle vores brugte luksusbiler her. Du kan også blive klogere, på hvad flexleasing er, i linket herunder.

Skriv dit spørgsmål til os.

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her