Splitleasing af luksusbil

Split din leasingaftale mellem privat og erhvervsbrug

Splitleasing - som også kaldes deleleasing - er for dig, der kører både privat og erhvervsrelateret. Forudsat at majoriteten af din kørsel er erhvervsrelateret, kan splitleasing være en attraktiv mulighed for at undgå firmabilsbeskatning ved privat anvendelse, når du ønsker at lease din drømmebil.

Splitleasing er fordelagtigt, hvis du kører mindst 60% erhverv og maks. 40% privat. Oftest ligger en splitleasingaftale dog på 80/20, hvor 80% er erhvervsmæssig og 20% er privat kørsel. Ved underskrivelse af din leasingkontrakt splitter vi leasingaftalen op i to dele - én til virksomheden og én til dig som privatforbruger. Fordelingen af kørselsbehovet estimeres i aftalens første måned og efterreguleres den følgende måned i forhold til det faktuelle kørselsregnskab.

Undgå beskatning af fri bil, hvis du har egen virksomhed

Ved splitleasing bliver du ikke beskattet af fri bil, hvis du har egen virksomhed, hvilket er tilfældet ved almindelig firmabil.

Hos CARS.dk har vi stor erfaring i at rådgive om splitleasing. Når du har fundet den bil, du ønsker, hjælper vi dig med at vurdere dit kørselsbehov, og derefter skræddersyr vi den helt rigtige løsning til dig. Det er ret simpelt - og du sparer penge på din drømmebil. Inden din leasingaftale kan etableres, hjælper vi dig med at afklare, om din flexleasingaftale skal være finansiel eller operationel.

Har du endnu ikke fundet din drømmebil?

Du kan se alle vores brugte luksusbiler her.