Tyske biler

Få top-kvalitet og elegant design i tyske biler.

Er du på udkig efter en god og lettere brugt bil?

Så er der ofte mange gode grunde til at se lidt syd for den danske grænse på vores naboer i Tyskland. Tyske biler har i rigtig mange år været utrolig populære i Danmark - og hos CARS.dk forstår vi udmærket hvorfor. Det tyske bilmarked rummer et væld af muligheder for at finde den perfekte bil - uanset, om du er på jagt efter en bil til singlen, parret, familien - eller sågar eventyreren. 

De mest populære tyske bilmærker som fx Audi, BMW, Porsche og Mercedes-Benz er alle kendetegnet ved elegant design kombineret med tysk akkuratesse og kvalitet - og de suveræne modelprogrammer tillader dig at være kræsen med din kommende bils udstyr og køreegenskaber.

Galleri Audi Q7 01
Galleri Porsche Macan 01
Galleri Porsche Macan 04
Galleri Bmw Cab 04
Galleri Bmw X6 Hvid 03
Galleri Mercedes

Brugte tyske biler i CARS.dk

Er du på jagt efter en god, tysk kvalitetsbil? Så er du kommet til det rette sted. Hos CARS.dk håndplukker vi de bedste brugte biler fra Tyskland, så du kan lade dig inspirere af et bredt og varieret udvalg af både BMW, Audi, Porsche og Mercedes-Benz.

Har du fundet den bil, du har været på jagt efter, tilbyder vi, at du kan købe bilen eller tegne en flexleasingaftale, der passer til dit kørselsbehov. Vi tilbyder skræddersyet flexleasing til både privat og erhverv, og vores professionelle rådgivere er klar til at sende dig godt på vej.

Start din rejse med at tage et kig i vores onlinegarage, og så er du naturligvis mere end velkommen til at komme forbi os og tage bilen med på en prøvetur, hvor du på egen krop kan fornemme og opleve bilens ekstraordinære køreegenskaber. Alle vores biler står klar til at dreje nøglen i vores showroom.

Import af tyske bilmærker

Mange forsøger at finde en brugt bil i Tyskland, men det kan være uoverskuelig proces at søge efter den helt rigtige bil - og efterfølgende få den hentet hjem i garagen. Køber du en bil fra Tyskland, er den uden afgift, så ved hjemtagning skal du f.eks. betale afgift, når du indregistrerer bilen i Danmark.

Vil du gerne have hjælp med at hente din kommende tyske bil hjem til Danmark? Så står vi klar med troværdige og professionelle samarbejdspartnere, så du let og ubesværet får drømmebilen hjem i garagen.

Andre brugte luksusbiler

Skal drømmebilen ikke nødvendigvis være tysk? Hos CARS.dk har vi alle de populære brugte luksusbiler som bl.a. Land Rover, Bentley, Ferrari, Maserati og Lamborghini