Vi er CARS

Historien om Danmarks fedeste brugtbilshus

Hos CARS elsker vi biler, og vi har over 35 års erfaring i den danske bilbranche. Vi bruger vores viden til at finde de bedste brugte biler og rådgive dig i købet af din næste bil. Samtidig gør vi det let at sælge din gamle bil eller tage den i bytte, når du køber en anden. Vi giver dig kort sagt de bedste forudsætninger for at komme godt på vej med 100% køreglæde.

Troværdighed og tilgængelighed

Vi har startet CARS med ønsket om at skabe en spændende bilforhandler i Aarhus, som samler et bredt udvalg af brugte biler under ét tag. 

I CARS er troværdighed og tilgængelighed nøgleord. Vi har en klar mission om at give dig mulighed for at se og prøvekøre de mange brugte biler, og du får, hvad du ser. Derfor har vi samtlige biler, som vises her på hjemmesiden, stående klar til at dreje nøglen i bilhuset. 

Digital i en fysisk verden

Vi brænder for at skabe den gode oplevelse - både fysisk i vores bilhus og på digitale platforme. Oplevelser, som hænger sammen for vores kunder.

Vi arbejder hver dag på at forene det bedste fra de to verdener. Det er en evig proces, og du vil i CARS opleve både fysiske og digitale ændringer, når du besøger vores bilhus, og når du sætter dig godt til rette i sofaen og browser rundt på CARS.dk.

CARS - en del af Via Biler Gruppen

CARS er en selvstændig bilforhandler, men vi ejes formelt af Via Biler Gruppen. Det giver åbenlyse fordele, da vi har erfaring fra vores 30+ år i den danske bilbranche. Vi arbejder hver eneste dag med biler, og vi drives af at samarbejde med mennesker og skabe langvarige, værdifulde relationer - egenskaber, som vi bringer med ind i CARS.

Det gør os til en troværdig og attraktiv bilforhandler, som er her i dag, i morgen og på den lange bane.

Velkommen til CARS!

Vores værdier

Vi mener, at mennesker betyder alt - derfor har vi også mennesker ansat, som kan give dig den bedste rådgivning, både som kunde og individ. Og vi arbejder altid ud fra vores passion for biler, ærlighed og høje standard for kvalitet og service.

Rendyrket køreglæde og bil-begejstring

Vi er drevet af et ønske om at skabe køreglæde via kompetent rådgivning. Vi sælger og leaser brugte biler med hjerne og hjerte; til dig, der skal bruge et transportmiddel, der kan fragte dig fra A til B - til dig, der vil give fuld skrue på kvalitet og luksus - og til dig, der ligger lige midt imellem.

Ærlig bilhandel

Vi er ærlige over for vores kunder, vores samarbejdspartnere og hinanden. Når du handler hos CARS, behøver du ikke bekymre dig om at finde fejl og skønhedspletter på din kommende bil. Vi finder fejlene for dig, så du udelukkende kan tage dit valg på et ærligt og reelt grundlag.

Kvalitet på den korte og den lange bane

Vi lader intet være op til tilfældigheder. Uanset, om du køber eller leaser din bil hos CARS, får du enestående kvalitet og service - lige fra dit første møde med os, til bilnøglen lægges i dine hænder og til vi ses til nyt køb og service.

Kræver en bruger

Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
Opret en bruger eller log ind.

Opret bruger her

Jeg har allerede en CARS bruger

Log ind her