Din guide til valg af elbil

Mulighederne er efterhånden mange, når det kommer til valg af elbil. Hos CARS.dk stræber vi efter altid at have et bredt udvalg af forskellige bilmærker og modeller, så du kan finde netop den elbil, der passer til dit kørselsbehov.

Bliv klar til at køre elektrisk

Overvejer du, om din næste bil skal være elektrisk? Ligesom med alle andre typer af biler afhænger valget af elbil af dine behov. Hos CARS.dk er vi eksperter i alle slags biler, og vi glæder os til at rådgive dig, så du kan finde den bil, der passer til dig.

Opladning

Før du køber en elbil, er det en god idé at overveje, hvilke muligheder du har for opladning. Bor du i eget hus, har du sandsynligvis mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme. Mange elbilsejere foretrækker at oplade deres bil om natten, så den er fuldt opladt og klar til brug hver morgen.

Du kan købe din egen ladeboks eller leje en via et abonnement. Hos CARS.dk er vi klar til at hjælpe dig med at finde den ladeløsning, der passer bedst til dig. Kontakt os her.

Bor du i en boligforening eller lejlighed, kan det være en udfordring at få egen ladestander. Derfor skal du undersøge, hvilke alternative muligheder du har for opladning. Måske har du mulighed for opladning på din arbejdsplads, eller måske bor du i nærheden af en ladestander, der er offentligt tilgængelig.

Overvej desuden hvor lang tid du ønsker at bruge på opladning af din elbil. Nogle modeller har hurtigere opladningstider end andre. Så er du afhængig af hurtig opladning på farten, er dette en vigtig faktor, når du skal vælge en elbil.

Rækkevidde

Har du et stort kørselsbehov? I så fald er det vigtigt at overveje, hvor langt din elbil kan køre på en enkelt opladning.

Har du ikke mulighed for opladning på din arbejdsplads, skal du som minimum kunne køre frem og tilbage på en enkelt opladning – og overvej gerne om der skal være strøm til, at du kan handle ind eller hente og bringe børn på vejen.

Har du stiftet bekendtskab med ordet rækkeviddeangst? Lad os gøre dig klogere på, hvilke faktorer der påvirker elbilers rækkevidde.

Finansiering

Elbiler findes efterhånden i mange prisklasser. Priserne varierer afhængigt af hvilket mærke, hvilken model og hvilke funktioner, du går efter. Hos CARS.dk har vi et bredt spænd af forskellige elbiler i forskellige prisklasser, så du med garanti kan finde en, der matcher dit budget.

Vores dygtige team har mange års erfaring i bilbranchen og i samarbejde med Nordania står vi klar til at tilbyde dig én af markedets bedste renter til din elbil. Se vores aktuelle rente via knappen herunder og læs mere om finansiering af elbiler hos CARS.dk

Forsikring

Til forskel fra de traditionelle benzin- og dieseldrevne biler indeholder elbiler et kraftigt batteri og ofte også en del avanceret teknik. Derfor er det værd at undersøge hvorvidt din forsikring dækker alle disse dele og specifikationer som er unikke for en elbil.

Hos CARS.dk ønsker vi, at du er tryg ved dit bilkøb. Derfor samarbejder vi med IF-forsikringer, så du og din bil altid er godt dækket ind, hvis uheldet er ude.

Kontakt CARS.dk for mere information om forsikring af elbiler.

Har du et spørgsmål til os? Udfyld formularen herunder.