Om CARS.dk

Køreglæde starter her

Hos CARS.dk deler vi en stærk passion for eksklusive biler, og vi håndplukker de bedste premiumbiler fra de bedste bilmærker som f.eks. Jaguar, Porsche, Land RoverMercedes-Benz, Audi og BMW.

Vi tilbyder skræddersyede flexleasingaftaler, der gør drømmen om luksusbilen til en realitet - både for dig som ønsker budgetsikkerhed i leasingperioden, og for dig som kan tage en større risiko mod en lavere månedlig ydelse.

Søger du en specifik bilmodel, som ikke står i vores showroom? Vi hjælper dig med at finde den - og har du fundet drømmebilen i udlandet, hjælper vi dig også med alt det praktiske, så du kan få den hjem i din egen garage.

Vi har 15+ års erfaring med premiumbiler. Det gør os til en troværdig og stabil samarbejdspartner, når du er på udkig efter drømmebilen. Vi giver dig kort sagt de bedste forudsætninger for at komme godt på vej med ekstraordinær køreglæde.

Troværdighed og tilgængelighed

Vi har startet CARS.dk med ønsket om at skabe Danmarks mest spændende bilforhandler med et bredt udvalg af unikke premiumbiler under ét tag.

I CARS.dk er troværdighed og tilgængelighed nøgleord. Vi har en klar mission om at give dig mulighed for at se, dufte og prøvekøre de mange eksklusive biler, og du får, hvad du ser. 

En del af Via Biler Gruppen

CARS.dk fungerer som en selvstændig bilforhandler, der formelt ejes af Via Biler Gruppen. Med Via Bilers mere end 30 år i den danske bilbranche giver det os åbenlyse fordele. Hver eneste dag arbejder vi med dét, vi gør bedst: biler. Og vi drives af at samarbejde med mennesker og skabe langvarige, værdifulde relationer - en motivation, som vi bringer med ind i CARS.dk.

Velkommen til!

Vores værdier

Vi mener, at mennesker betyder alt. Derfor har vi ansat de mennesker, som giver dig den bedste rådgivning, både som kunde og individ. Og vi arbejder altid ud fra vores passion for biler, ærlighed og høje standard for kvalitet og service.

 

Rendyrket køreglæde

Vi er drevet af ønsket om at skabe køreglæde via kompetent rådgivning. Vi sælger og leaser brugte biler med hjerne og hjerte - til dig, der skal bruge et transportmiddel, der kan fragte dig fra A til B; til dig, der vil give fuld skrue på kvalitet og luksus; og til dig, der ligger lige midt imellem.

 

Ærlig bilhandel

Vi er ærlige over for vores kunder, vores samarbejdspartnere og hinanden. Når du handler hos CARS.dk, behøver du ikke bekymre dig om at finde fejl og skønhedspletter på din kommende bil. Vi klargør din bil 100%, så du kan tage dit valg på et ærligt og reelt grundlag.

 

Kvalitet & service

Vi lader intet være op til tilfældigheder. Uanset om du køber eller leaser din bil hos CARS.dk, får du enestående kvalitet og service - når du møder os første gang, når bilnøglen lægges i dine hænder, og når vi senere hen ses til et nyt køb eller en ny leasingaftale.