Forsikring af din elbil

Hos CARS.dk ønsker vi, at du er tryg ved dit bilkøb. Derfor samarbejder vi med IF forsikring, så du og din elbil altid er godt dækket ind, hvis uheldet er ude.

Den rigtige forsikring

Hos CARS.dk samarbejder vi med IF-forsikringer, som tilbyder nogle af markedets bedste forsikringer til elbiler. Det kan nemlig være svært at finde den rigtige forsikring til din elbil. Til forskel fra traditionelle benzin- og dieseldrevne biler indeholder elbiler et kraftigt batteri og ofte også en hel del avanceret teknik. Derfor er det værd at undersøge, hvorvidt din forsikring dækker de dele og specifikationer, som er unikke for elbiler. Med en bilforsikring fra IF-forsikringer får du alle de dækninger, der er vigtige når du vælger elbil.

Kontakt vores dygtige team hos CARS.dk for at høre mere om forsikring af elbiler.

Ansvarsforsikring

I Danmark er det lovpligtigt, at du som bilejer har en bilforsikring, der dækker ansvarsskader. Altså skader som påføres af dig og din bil på andre køretøjer, mennesker eller deres ejendele. Ansvarsforsikringen dækker ikke skade på dig selv eller på din bil. Ønsker du en mere omfattende bilforsikring, kan du tilvælge unikke dækninger til din elbil, så du kan føle dig ekstra tryg i trafikken.

Har du et spørgsmål til din kommende elbil? Kontakt os her.