Brugte luksusbiler hos CARS.dk

Find din drømmebil i Danmarks fedeste bilhus

Ekstraordinær køreglæde i en luksusbil

Verden udenfor suser forbi, mens du sidder i det formstøbte sæde, der blidt omfavner din krop. Alt lyd overdøves af den karakteristiske lyd fra motoren under kølerhjelmen. Enhver bevægelse på speederen får denne bil til at reagere og tage fat. Luksusbilen, du sidder i, gør enhver køreoplevelse ekstraordinær og unik. Dét er livet.

CARS.dk er vejen til at realisere drømmene, så du kan køre rundt i dine drømmebiler. Vi har altid et stort udvalg af luksusbiler på lager, og hvis du ikke lige kan få øje på drømmebilen, hjælper vi med at skaffe den hjem til dig gennem vores samarbejdspartnere i udlandet.

Fordele ved leasing

  • Undgå den traditionelle registreringsafgift

  • Lav likviditetsbinding

  • Ingen kilometerbegrænsning

  • Minimal afskrivning

  • Økonomisk sikkerhed med faste udgifter

Leasing – luksusbil til en overkommelig pris

Luksusbiler er dyre at erhverve sig, hvis du ønsker at købe en bil af denne kaliber. Flexleasing er en fordelagtigt finansieringsform, da du undgår den traditionelle registreringsafgift på 150%, da denne betales i rater i den periode, du har bilen. Flexleasing rummer en lang række fordele, der gør det fordelagtigt for dig at lease din luksusbil.

Udover de finansielle fordele ved leasing af luksusbiler, har du med flexleasing mulighed for at skifte bil oftere, så du kan køre i alle dine drømmebiler. Du behøver nemlig ikke bekymre dig om, at bilen falder i værdi, da restværdien aftales på forhånd. Det giver dig frihed til at have flere drømmebiler, som du med god samvittighed kan parkere i din garage. Flexleasing er derfor en sand gave for ægte bilelskere.

Biler med et ekstra gear

Nogle gange handler det ikke så meget om distancen, men snarere om hvordan du vælger at komme til slutdestinationen. Med en luksusbil vil du opleve, at et transportmiddel ikke kun behøver at kunne transportere dig fra A til B. Det er en bil, der gør din køreoplevelse til noget helt særligt. Hver eneste gang du sætter dig bag rattet. 

Biler i denne klasse har stærkere motorer under kølerhjelmen, et flot design, og de er ofte stopfyldte med udstyr. Intet er overladt til tilfældighederne i en luksusbil og dette uanset, om du vælger en MercedesAudiBMW eller et helt fjerde bilmærke.  

Hos CARS.dk står vores dedikerede team af kompetente bilrådgivere klar til at rådgive dig i købet af din næste brugte luksusbil. Kontakt os for rådgivning omkring din brugte luksusbil. Vi har altid et stort udvalg af brugte eksklusive biler stående klar til en prøvetur i vores showroom, så du kan roligt gå på jagt efter drømmebilen. 

Audi

Den tyske bilfabrikant Audi er kendt for sine sportslige og luksuriøse biler, der holder i mange år. Audis ikoniske fire ringe, der danner logoet, er et symbol på prestige, luksus og hestekræfter. En bil fra dette bilmærke sikrer dig luksus og ekstraordinær køreglæde. Med en Audi går du ikke på kompromis med kvaliteten, da du med garanti får en luksusbil i et stilrent design. Uanset hvilken model du vælger, indeholder alle biler højteknologisk udstyr, der vil imponere dig, hver gang du sætter dig ind i en bil af denne klasse. Tiden på vejene vil føles legende lette.

BMW

Lad dig imponere af BMW, der producerer tidsløse og sportslige luksusbiler. I disse biler vil du opleve, at du hverken går med kompromis med kvalitet eller kørekomfort. En BMW sikrer dig nemlig uspoleret køreglæde i et selvsikkert design.

Gå f.eks. på jagt i blandt den sporty minibil i BMW 1-serie, den praktiske BMW 3-serie eller den ultimative luksusbil i hhv. BMW 7-serien – og er du klar til at tage ekstra hensyn til miljøet kan du med fordel hoppe med på den fantastiske BMW i-serie, som er kendetegnende ved bæredygtige el-biler, som gør hverdagen lidt grønnere. 

Mercedes-Benz

Biler fra det tyske bilmærke Mercedes-Benz stråler af udsøgt luksus, når de svæver hen over vejen. Med en Mercedes-Benz får du en prestigefyldt bil, der med garanti vil imponere alle, der får lov til at sidde med ved siden af dig.

Du finder let din nye favorit blandt de mange tyske luksusmodeller, lige fra den mindre A-klasse, som den sporty luksusbil til V-klassens store familiebil og til de ekstravagante CLS eller GLC. Uanset hvilken model du vælger, er det tyske bilmærke indbegrebet af unik kørekomfort og avanceret teknologi.

Porsche

Den vel nok mest ikoniske sportsvogn nogensinde - Porsche 911 - er klar til at give køreglæden et ekstra gear. Men det er ikke kun 911, der er skabt til at skabe fryd for bilentusiaster verden over.

Alle Porsches populære modeller appellerer til frihedssøgende sjæle med et bankende bilhjerte - lige fra den legendariske 911 til den familievenlige - men stadig sande sportsvogn - i en brugt Porsche Cayenne. Læs meget mere om Porsche og de mange eksklusive modeller herunder. 

Land Rover

Land Rover er kendt for sine luksuriøse og terrænstærke firehjulstrækkere. Drømmer du om en bil, der er skabt til off-road kørsel, så er en Land Rover det ultimativt bedste valg.

Med populære modeller som den Evoque, Velar, Discovery og den legendariske Range Rover, lover vi, at du nok skal finde en SUV der matcher lige netop dine behov.

Volvo

Volvo er i den grad kendt som svensk kvalitet med et luksuriøst design. Derudover kan du altid være helt sikker på, at der er blevet lagt vægt på innovation og verdensledende sikkerhed, når du kører i en Volvo.

Blandt de mest populære biler er Volvo XC60, som er en af verdens mest sikre SUV’er - eller Volvo V40, som er en mindre og mere sporty model.

Læs meget mere om Volvo og de mange lækre modeller herunder.

Volkswagen

Volkswagen har igennem tiden skabt flere folkekære biler, herunder både Polo, Golf, up! og i særdeleshed også den lille Bobbel. I dag er Volkswagen blevet synonymet for tysk akuratesse og god kvalitet. 

Drømmer du om en brugt Volkswagen, kan du læse meget mere om det tyske bilmærke lige her.

Flexleasing er vejen til din drømmebil

Når du har fundet din næste bil, kan du vælge lige præcis den flexleasingaftale, der passer bedst til dine behov. Vi har over 15+ års erfaring med rådgivning omkring nye og brugte luksusbiler. Når du først har fundet drømmebilen i vores showroom eller vores onlinegarage, hjælper vi dig med professionel rådgivning omkring køb og flexleasing af din brugte luksusbil – uanset, om den skal bruges privat, i firmaregi – eller som både/og.