Flexleasing af luksusbiler

flexleasing af brugte luksusbiler

Lease din drømmebil

- og betal kun afgift i den periode, hvor du leaser din bil

 

Hvad er flexleasing?

Hos CARS forhandler vi brugte biler i luksusklassen, og her er flexleasing oftest den optimale løsning for at få den eksklusive bil hjem i garagen.

Flexleasing kan bedst af alt betegnes som en ny finansieringsmulighed. Når du vælger at flexlease din luksusbil, betaler du ikke den traditionelle registreringsafgift på 150%, men derimod betaler du din registreringsafgift i rater, og kun mens du benytter bilen.

 

Flexleasing er til din fordel

Uanset, om vi taler privat- eller erhvervsleasing får du åbenlyse fordele som fx lav likviditetsbinding, ingen kilometerbegrænsning og minimal afskrivning på bilen. Flexleasing er en betegnelse for, at et leasingselskab kan betale forholdsmæssig registreringsafgift til staten.

 

For dig som tegner en flexleasing aftale betyder det, at du kan betale forholdsmæssig registreringsafgift i stedet for fuld registreringsafgift, som ellers er tilfældet ved et traditionelt bilkøb. Af registreringsafgifts- såvel som beskatningsmæssige årsager vil langt de flest biler hos CARS være fyldt 36 måneder på tidspunktet for kontraktens opstart. Er den valgte bil over 36 måneder, betales der blot 0,5% af den fulde registreringsafgift pr. måned i din leasingperiode. Hvis bilen er 3-36 måneder betales 1% - og vælger du at lease en ny bil (fra 0-3) måneder betales 2% af registreringsafgiften. 

 

Leasing / Flexleasing hos CARS

 

  Den fleksible vej til drømmebilen

  Hos CARS vil vi være din foretrukne bilforhandler af brugte biler i luksusklassen. Når du har fundet drømmebilen hos os, skal du overordnet set vælge imellem operationel eller finansiel flexleasing, hvorefter din leasingaftale kan sættes sammen som enten privat- eller erhvervsleasing.

  Vælger du en operationel leasingaftale, får du størst mulig sikkerhed og økonomisk overblik - vælger du derimod en finansiel leasingaftale, indestår du selv for bilens restværdi ved endt leasingperiode. Langt størstedelen af leasingaftalerne hos CARS er finansielle leasingaftaler, og med over 15 års erfaring med premiumbiler har vi den nødvendige ekspertise til at rådgive dig om den optimale leasingaftale for lige netop dig.

  Når du først har afklaret, hvilken aftale der er bedst for dig, tilbyder vi også valget mellem, om din flexleasingaftale skal fungere som sæson- eller splitleasing, hvor du enten leaser bilen i en bestemt periode eller deler leasingaftalen op imellem privat og erhverv.

  Fordele ved flexleasing

  • Du betaler den forholdsmæssige registreringsafgift på bilen i stedet for fuld registreringsafgift
  • Du undgår at binde en masse kapital i bilen, og dermed minimerer du i sidste ende værditabet
  • Du får økonomisk sikkerhed, da du fra starten kender de udgifter, du beregner dig på at afholde i den tid, hvor leasingaftalen løber
  • Din leasingaftale skræddersyes efter dine aktuelle behov - både i forhold til dit forventede kørselsforbrug og økonomiske forhold

   

  Model over flexleasing

  Operationel leasing

  - er til dig, som ønsker at vide præcis, hvad det koster dig hver eneste måned i leasingperioden. Med operationel leasing får du fuld budgetsikkerhed, og du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi, når leasingperioden udløber, da du blot leverer bilen tilbage.

   

  Læs mere om operationel leasing

  Finansiel leasing

  - er til dig, som (på sigt) ønsker at eje din bil ved udgang af din leasingaftale. Vælger du finansiel leasing, indestår du selv for restværdien og evt. anvisning af en køber efter udløb af leasingaftalen. Til gengæld slipper du for at optage et billån i din bank.

   

  Læs mere om finansiel leasing

   

   

  Splitleasing

  - er til dig, hvor størstedelen af dit kørselsbehov er erhvervsrelateret. 
  Driftsudgifterne på bilen opdeles mellem virksomheden og dig som privatforbruger, og ydelsen opdeles alt afhængigt af kørselsfordelingen i den pågældende måned.

   

  Læs mere om splitleasing

  Kør efter sæson

  Ønsker du at køre i din bil i en afgrænset periode af året, er det ingen hindring. Med sæsonleasing kan du køre i åben cabriolet om sommeren eller robust firhjulstrækker om vinteren. Og bilen er udelukkende indregistreret i de udvalgte måneder, du kører i bilen.

   

  lease efter sæson - sommerleasing - vinterleasing
  Skriv til os - vi finder den bedste leasingaftale til dine behov

  Kræver en bruger

  Vil du gerne vælge dine favoritter og sammenligne biler?
  Opret en bruger eller log ind.

  Opret bruger her

  Jeg har allerede en CARS bruger

  Log ind her